Patrizia Paglieri a fost invitata lui Cosmin Cernat duminică la „Invitatul de 12” și a făcut declarații inedite despre micile sale plăceri.
Chef Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi. Este cunoscută pentru emisiunile în care a participat în calitate de jurat, dar și pentru participarea sa la Asia.
Este născută în Italia, dar s-a mutat de mulți ani în România, iar ccentul său italienesc, îmbinat cu limba româna o face specială. A împrumutat multe dintre obieceiurile de la noi și chiar a dezvăluit la „Invitatul de 12” că sărbătorește Paștele de două ori.
Patrizia Paglieri, despre mâncarea românească preferată și despre sărbători: „Dacă e Crăciun și Paște și nu am cozonac...”
Invitată în emisiunea lui Cosmin Cernat, Parizia Paglieri a dezvăluit care sunt felurile ei de mâncare favorite din bucătăria românească, ce greșeli fac românii când vine vorba despre paste, dar și despre sărbătorile pascale. Chef Patrizia a dezvăluit că sărbătorește și Paștele catolic, cât și cel ortodox.
„Eu mă duc lângă mine la Casa Românescă. La bucătăria românească e mai greu fără un pahar de vin. Mă duc acolo și comand salată de vinete, zacuscă, cașcaval pane. Nu mai vorbim de papanași, mai ales dacă vin calzi.