Stiri mondene

Ozana Barabancea, mărturii sfășietoare despre momentul în care și-a pierdut mama

 Ozana Barabancea
Drama care i-a marcat viața Ozanei Barabancea [Sursa foto: Instagram Ozana Barabancea]
Ozana Barabancea a mărturisit că a trecut prin momente cumplite când și-a pierdut mama.

Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Ea și-a pierdut mama când avea doar 12 ani. Vedeta a recunoscut că, deși au trecut atâția ani, nu a putut să treacă peste pierderea persoanei care i-a dat viață.

Ozana Barabancea, mărturii sfășietoare despre momentul în care și-a pierdut mama

Ozana Barabancea își amintește cu greu momentul în care mama ei s-a stins din viață și a mărturisit că avea doar 12 ani când s-a întâmplat nenorocirea.

Mama ei s-a luptat timp de doi să rămână în viață, însă din nefercire boala care o măcina a răpus-o. Vedeta a dezvăluit că după moartea mamei ei a descoperit Opera și s-a angajat în corul operei de adulți în 1988. Artista a precizat că încă îi simte lipsa mamei și deși au trecut atâția ani, nu a putut să treacă peste pierderea persoanei care i-a dat viață.

 Ozana Barabancea
Ozana Barabancea a suferit enorm după moartea mamei ei[Sursa foto: Instagram Ozana Barabancea]

Citește și: „Am avut una dintre cele mai frumoase povești de dragoste”. Cât de mult a contat, de fapt, diferența de vârstă dintre Deea și Dinu Maxer?

”Am suferit enorm. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt”

„Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat! Eram în clasa a șasea A, la școala generală 19, și la Școala de Artă nr.

4 lângă casă. Studiam pianul. Am suferit enorm. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt. Eu nu voiam, rebelă fiind, refuzam, deși îmi plăcea cum cânt. Am fost o fată foarte răsfățată, foarte iubită de părinții mei, de sora mea. Am crescut alături de familie, de bunica mea, de vărul meu. (…) După ce a murit mama, când eu nu aveam nici 14 ani, am descoperit Opera și i-am scris tatălui meu un bilețel și l-am implorat să mă lase să merg la operă pentru că mi se pare că opera este universul meu.
M-am angajat oficial în corul operei de adulți în 1988.

Eu am avut o experiență extraordinară cu mama, fiind copil, și pe mama am îngrijit-o cât am putut, deși avea femei, o avea pe mama ei care o îngrijea, surorile ei, dar și eu am vrut să mă fac utilă și am luat-o din pat, am machiat-o, am scos-o afară pe balcon, am pieptănat-o și îi tot spuneam că se va face bine, că vom merge să ne plimbăm prin pădure. Nu am mai apucat… Dorul e un sentiment atât de profund și pe cât e de profund e, de nobil. Acest dor care doare nu are termen de garanție și nu expiră niciodată. Dorul de părinți nu expiră niciodată, atâta timp cât în copilărie ai fost iubit de părinți. Eu sunt un caz fericit… am experimentat o copilărie foarte frumoasă până la vârsta de 14 ani.”, a povestit Ozana Barabancea, la Antena Stars.

Citește și: ”Mi-a zis foarte clar pe față”. Andrei Aradits a uimit o țară întreagă cu declarațiile sale. Motivul pentru care actorul nu o suporta pe Andreea Bălan