Stiri

Otherside și Killa Fonic au lansat „Fața Blue”, o piesă EDM house cu un videoclip plin de energie

Otherside și Killa Fonic au lansat „Fața Blue”, o piesă EDM house cu un videoclip plin de energie
Otherside și Killa Fonic reinventează muzica house-trap românească și lansează piesa „Fața Blue”.

Otherside revine cu o colaborare alături de Killa Fonic cu piesa „Fața Blue”, o piesă EDM - house, compusă de Viky Red și Killa Fonic. Lansarea `Fața Blue`, împreună cu unul dintre cei mai apreciați artiști trap din România - Killa Fonic, marchează începutul unei noi ere în muzica house-trap românească.

„Fața Blue” trasează noua direcție muzicală pe care o va aborda proiectul Otherside inițiat de Viky Red: cu mai multă energie și mai ”crazy”.


 
„Pentru mine, colaborarea cu Killa Fonic este un fresh restart pentru ceea ce vreau să fac de acum încolo. M-am super distrat făcând și clipul și piesa și simt că am repus pe picioare proiectul Otherside”, a declarat Viky Red (Otherside).

Fața Blue vine cu ceva nou în industria muzicală: un filtru de Instagram creat special pentru videoclip 

Videoclipul piesei ”Fața Blue” a fost filmat și regizat de Quba, iar pentru această piesă a fost creat un filtru special pentru Instagram, văzut deja de peste 158 000 de persoane și folosit și de persoane publice precum Alina Eremia, Minelli, Irina Rimes.
 
„Încă de când am auzit 'Fața Blue', mi-am dat seama că îmi oferă posibilitatea să fiu creativ într-un fel în care nu am fost până acum. E foarte tare când artiștii simt conceptul și și-l însușesc, asta mi-a plăcut de fapt cel mai mult la filmări”, a spus Quba.


 
Otherside este un proiect născut în București, creat de producătorul Viky Red. Proiectul a devenit cunoscut la nivel internațional datorită single-urilor: „Blowback”, „Neverending”, „Kozah” („Unleash” ft. Otherside), „14+” (x Micutzu) și multe altele.
 
Killa Fonic este un artist cameleonic cu un stil unic, autentic, cu versuri sincere și videoclipuri expresive. Doar în 2019, Killa Fonic a lansat nenumărate piese precum „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE, „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas”.