Stiri mondene

Orlando Bloom, în sprijinul refugiaţilor din Ucraina! A mers în Republica Moldova alături de UNICEF pentru a ajuta copiii

  Orlando Bloom, în sprijinul refugiaţilor din Ucraina! A mers în Republica Moldova alături de UNICEF pentru a ajuta copiii
Orlando Bloom, în sprijinul refugiaţilor din Ucraina [Sursa foto: Instagram ]
Orlando Bloom vine în ajutorul copiiilor din Ucraina şi a mers în Republica Moldova pentru a-i ajuta.

Impresionat de drama prin care trec refugiații ucraineni, actorul Orlando Bloom nu a stat pe gânduri și a plecat în Republica Moldova pentru a le veni în ajutor.

Citeste si: Soldat ucrainean, mesaj emoționant pentru România! Ce a transmis bărbatul aflat în război?!: „Mulţumim foarte mult pentru că ne protejaţi copiii şi femeile”

Orlando Bloom, desemnat ambasador UNICEF, primele declarații despre vizita sa în Republica Moldova 

Orlando Bloom a făcut anunțul venirii sale în Republica Moldova pe contul său de Instagram.

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit un refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi”, a scris Orlando Bloom pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom)

Celebrul actor britanic a postat o serie de fotografii care îl înfățișează alături de mai multe femei și copii refugiați. Orlando Bloom a vizitat vama Palanca și a fost la centrul pentru refugiați de la Moldexpo.

Momentan nu se știe cu exactitate cât va sta Orlando Bloom în Republica Moldova, dar cu siguranță își va ține fanii la curent cu activitatea sa.