Stiri

Organizatorii Untold au început pregătirea festivalului de la Cluj Napoca. Câți oameni lucrează pentru producția festivalului?!

Organizatorii Untold au început pregătirea festivalului de la Cluj Napoca
Organizatorii Untold au început pregătirea festivalului de la Cluj Napoca [Sursa foto: Adevărul]
Scenele de la Untold au început să fie construite. Festivalul va avea loc în perioada 9-12 septembrie și o mulțime de oameni lucrează de zor.

4 zile de festival, 230 de camioane de aparatură și 1.600 de oameni, din peste 10 ţări au început să lucreze la amenajarea spațiului în care se va desfășura festivalul Untold în perioada 9-12 septembrie. Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălţime, peste 90 de metri la bază şi o deschidere de 18 metri. Decorul pentru scena principală are peste 2000 de mp și a fost adus cu 18 camioane la Cluj-Napoca.

Conceptul Untold de anul acesta este Luna – The Rising, iar pentru asta, festivalierii vor avea parte de efecte 3D care vor pune în lumină conceptul creativ al organizatorilor. 

„Cele 7 scene ale evenimentului vor dezvălui tărâmul magic UNTOLD şi conceptele sale unice. Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălţime, peste 90 de metri la bază şi o deschidere de 18 metri.

Doar decorul pentru mainstage, care are peste 2.000 mp, este adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeaşi scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising şi personajelor sale mitice”
, au dezvăluit organizatorii UNTOLD, potrivit Mediafax.

Organizatorii Untold au început pregătirea festivalului de la Cluj Napoca.
Organizatorii Untold au început pregătirea festivalului de la Cluj Napoca.[Sursa foto: Adevărul]

Cum vor arăta celelalte scene de la Untold?! 

Scena Galaxy va avea forma unei elipse cu o lăţime de 27 de metri şi o înălţime de 11 metri, iar scena Alchemy va avea 26 de metri lăţime şi 20 de metri înălţime şi va fi acel univers în care fanii nu vor avea bariere de comunicare. Pe scenă vor urca artiști precum Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Claptone sau Tale Of Us. 

Scena Alchemy va avea 26 de metri lăţime şi 20 de metri înălţime. Lumea mistică a alchimiştilor este reprezentată de Netsky, Chase & Status, Rudimental, Wilkinson, Dub FX & Woodnote dar şi cei mai cunoscuţi artişti români din rap, trap, hip-hop, grime, dubstep sau drum&bass.