Stiri mondene

Olga Verbițchi, noi declarații despre descalificarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Nu sunt supărată că am ieșit din concurs”

Olga Verbițchi, noi declarații despre descalificarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Olga Verbițchi, noi declarații despre descalificarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Olga Verbițchi a oferit noi detalii despre descalificarea sa din competiția fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă?!

În prima Gală „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici a luat prin surprindere pe toată lumea. Frumoasa prezentatoare de televiziune a dat o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat și a anunțat că Olga Verbițchi nu va mai face parte din concurs, fiind descalificată. Se pare că fosta concurentă ar fi încălcat de mai multe ori regulamentul emisiunii. Tânăra artistă basarabeancă a rezistat doar trei zile în cadrul show-ului de modă de la Kanal D.

După ce le-a dezvăluit fanilor din mediul online adevărul despre descalificarea sa din competiția fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”, fosta concurentă a revenit în atenția internauților cu noi detalii cu privire la acest subiect controversat. Cântăreața în vârstă de 20 de ani a ținut să le transmită susțintătorilor săi că a trecut peste momentele dificile și este bine. 

Olga Verbițchi, noi declarații despre descalificarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Olga Verbițchi, noi declarații despre descalificarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

”Nu vă faceți griji pentru mine! Eu sunt foarte bine, sunt lângă prietenii mei care mă susțin și sunt alături de mine. Să știți că nu sunt supărată sau frustrată că am fost descaificată din concurs. Sunt ok și mă bucur că am ieșit din perioada toxică. Vă pup și vă iubesc!”, a spus Olga Verbițchi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de flower-power🔒❤️‍🩹 (@olgaverbitkiofficial)

Reacții neașteptate după descalificarea Olgăi Verbițchi de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

În urma descalificării Olgăi Verbițchi, fanii emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” au reacționat dur în mediul online.

„Ați dat-o afară pe Olga, dar spuneți motivul! S-a drogat, sau ce a făcut? V-a luat la bătaie? Pe tonciuleasa nu ați dat-o afară, deși merita lucrul ăsta./ Mie îmi place OLGA… dar voi ați găsit repede s-o descalificați! Urât din partea voastră. Probabil vine o alta … cu pile! De aceea ați procedat așa!” sunt câteva dintre comentariile apărute în urma descalificării Olgăi Verbițchi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de flower-power🔒❤️‍🩹 (@olgaverbitkiofficial)

Miercuri, 15 septembrie, fosta concurenta va fi înlocuită de o altă vedetă extrem de cunoscută, al cărei nume va lua prin surprindere pe toată lumea. Citește continuarea aici.