Stiri

Obiceiul scârbos al lui „The Rock” Johnson. Ce face actorul în sala de antrenament

Obiceiul scârbos al lui „The Rock” Johnson. Ce face actorul în sala de antrenament
[Sursa foto: Facebook ]
Dwayne "The Rock" Johnson şi-a îngreţoşat fanii. Actorul a recunoscut că are un obicei scârbos în sala de antrenament.

 Dwayne "The Rock" Johnson face orice pentru a rămâne concentrat în sala de forţă. Actorul îşi dedică o mare parte din timp antrenamentelor, iar uneori recurge la un gest scârbos, pentru a nu părăsi sala.

Gestul neobişnuit şi scârbos la care recurge "The Rock"

Obiceiul scârbos al lui „The Rock” Johnson. Ce face actorul în sala de antrenament

 Nimic nu îl poate întrerupe pe Dwayne "The Rock" Johnson în timpul antrenamentului, nici măcar nevoiele sale fiziologice.

Actorul este atât de concentrat pe ceea ce face, încât nu doreşte să ia o pauză de la antrenament nici măcar pentru a merge la toaletă. Aşa că "The Rock" a găsit o soluţie practică, dar scârboasă. Actorul urinează într-o sticlă, în sala de antrenament, pentru a nu mai pierde timpul cu mersul la toaletă. Fără să vrea, actorul a recunoscut că procedează astfel, în timp ce promova o pereche de încălţăminte, chiar în sala de fitness. "Am realizat că aţi văzut această sticlă cu urină. Uitaţi care e treaba, mă antrenez la intensitate maximă şi nu am mereu timp să merg la toaletă. Găsesc o sticlă, urinez în ea şi continui să mă antrenez ca o bestie", a declarat actorul în acel video.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 Multă lume a crezut că acela a fost doar un caz izolat, dar se pare că pentru cel mai bine plătit actor din lume, urinatul în sticlă a devenit o obişnuinţă. Uriaşul a explicat într-un interviu pentru Esquire de ce recurge la acest gest. "Este adevărat, urinez în sticlele de apă, dar trebuie să vă explic contextul. Nu este o sticlă pe care am cumpărat-o pentru a o refolosi. Acestea sunt sticle pe care nu le mai folosesc. De obicei, în sălile de forţă unde lucrez nu există o toaletă, pentru că este un paradis al fierului. Nu există baie, ci doar căldură, transpiraţie şi mizerie. De obicei, mă hidratez foarte bine şi trebuie să merg în mai multe rânduri la toaletă. Deci, în timpul unui antrenament am nevoie la toaletă de câteva ori, aşa că fac într-o sticlă", a recunoscut "The Rock" în interviul pentru Esquire.