Stiri

O profesoară a dezvăluit în online cele mai amuzante nume de copii pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei sale

O profesoară a dezvăluit în online cele mai amuzante nume de copii
O profesoară a dezvăluit în online cele mai amuzante nume de copii [Sursa foto: Pinterest]
O profesoară a răspuns unei provocări de pe Tik Tok și a spus care au fost cele mai unice și de neuitat nume de copii pe care le-a auzit de-a lungul carierei sale.

În timp ce unii părinți aleg nume tradiționale pentru botezul bebelușului, alții vor să iasă din tipare ceva mai mult și aleg nume la care nimenu nu s-ar fi gâîndit. Pornind de la acest aspect, s-a lansat un trend pe Tik Tok în care trebuie să spui care sunt cele mai amuzante nume pe care le-ai întâlnit de-a lungul vieții tal, informează Mirror.

Videoclip viral pe Tik Tok. O profesoară a dezvăluit cele mai amuzante nume de copii pe care ea le-a auzit 

O profesoară a dezvăluit numele amuzante a trei copii pe care i-a avut în clasă, iar unii internauți s-au gândit de două ori dacă numele sunt sau nu reale.

O profesoară a dezvăluit în online cele mai amuzante nume de copii
O profesoară a dezvăluit în online cele mai amuzante nume de copii[Sursa foto: Pinterest ]

„Deci, sunt profesoară și în timpul carierei mele am auzit câteva nume de copii destul de unice. Despre aceste trei nume pot să spun că sunt cele mai impresionante nume de copii pe care le-am auzit vreodată”, a spus profesoara care a mai adăugat că a avut doi gemeni băieți care purtau numele Orangejello și Yellowjello, nume care „foarte amuzante”.

„Următoarea a fost o fată al cărui nume se scria „H-i-j-k-m-n-o” și numele se pronunța... Noelle”, a mai spus profesoara. 

Clipul a devenit viral pe rețeaua de socializare și a strâns mai mult 2,8 milioane de vizualizări și 8,800 de comentarii.

Video în articol