Stiri

O mireasă a murit la propria nuntă și a fost înlocuită cu sora ei

O mireasă a murit la propria nuntă și a fost înlocuită cu sora ei
O mireasă a murit la propria nuntă și a fost înlocuită cu sora ei [Sursa foto: Daily Mail]
O mireasă a murit la propria ei nuntă în India și pentru că familia nu voia să oprească ceremonia, au înlocuit-o cu sora ei.

O mireasă din India a murit la propria ei nuntă după un atac de cord, iar familia mirelui și a meresei au fost de acord să continue festivitatea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Așa că au decis să mute corpul neînsuflețit al femeii într-o altă cameră, în vreme ce sora ei a preluat „datoria” de mireasă

Ambele familii au decis că sora mai mică a miresei trebuie să-i ia locul

După ce a schimbat ghirlandele cu viitorul soț, Manjesh Kumar, mireasa, pe numele ei Surbhi, a suferit un atac de cord. Un doctor a ajuns la fața locului, dar viața femeii nu a mai putut fi salvată.

Însă în loc să oprească totul, familia a fost de acord să o înlocuiască pe mireasă cu sora ei, unul dintre unchii lui Surbhi, Ajab Singh, declarând pentru MailOnline că este un „apel greu” pentru familie să continue cu nunta.

O mireasă a murit la propria nuntă și a fost înlocuită cu sora ei
O mireasă a murit la propria nuntă și a fost înlocuită cu sora ei[Sursa foto: Daily Mail]

„Este greu de crezut că un cadavru era într-o cameră alăturată, iar o nouă mireasă era pregătită pentru nuntă. Nu știam ce să facem în această situație. Ambele familii au stat împreună și cineva a sugerat ca sora mea mai mică Nisha să fie căsătorită cu mirele. Familiile au discutat problema și amândouă au fost de acord. ”, a declarat unchiul miresei. 

Familia miresei s-ar fi așteptat probabil la o zestre, în timp ce familia mirelui ar fi vrut să evite stigmatul de a se întoarce de la o nuntă fără mireasă. Mama miresei, Guddi Devi, a făcut un apel emoționant pentru ca nunta să continue.

„Mami suferă mult. Ea își cheamă zi de zi, fiind fiica cea mare. Visase să facă minuni în viața ei. Fie ca ea să se odihnească în pace”, a spus Gaurav pentru MailOnline