Stiri

Nuntă atipică în Botoşani! Pentru că mirele s-a infectat cu coronavirus, nunta s-a ținut doar cu mireasa

Nuntă atipică în Botoşani! Pentru că mirele s-a infectat cu coronavirus, nunta s-a ținut doar cu mireasa
Nuntă atipică în Botoşani! Pentru că mirele s-a infectat cu coronavirus, nunta s-a ținut doar cu mireasa [Sursa foto: PixaBay]
Doi miri au luat o decizie neobișnuită după ce au aflat că mirele a contractat virusul COVID-19.

Situație stânjenitoare pentru doi miri din Botoșani care nu au vrut să renunțe la nunta pe care au programat-o cu toate că mirele se infectase cu coronavirus.

Cei doi miri nu erau vaccinați împotriva coronaviruslui, așa că au fost nevoiți să facă teste PCR cu 72 de ore înainte de eveniment. Testul miresei a ieșit negativ, în timp ce, cel al mirelui pozitiv. Ce să facă, ce să facă...

după ce s-au gândit puțin, au găsit soluția salvatoare. Cei doi nu voiau să piardă banii pe care i-au cheltuit pentru organizarea nunții, așa că au decis să se desfășoare nunta fără mire.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el.

Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”
, a povestit o apropiată a nuntaşilor, potrivit Aleph News, citat de Monitorul de Botoşani.

Dansul mirilor a fost între mireasă și tatăl acesteia. 

Ce au spus Mishu și Cosmin de la Dimineața Nebună despre nunta atipică a celor doi botoșăneni