Stiri

Nu rata aceste 5 orașe dacă te pasionează cazinourile

las vegas
Deși nu toată lumea își permite să călătorească atât de des, dacă te afli printre împătimiții călătoriilor și a jocurilor de noroc, există destinații de top din întreaga lume care merită să fie explorate.

Pentru iubitorii jocurilor de noroc și pasionații de bonusuri de cazinouri fără depunere, călătoria într-un oraș care oferă o experiență captivantă poate fi cu adevărat memorabilă. Deși nu toată lumea își permite să călătorească atât de des, dacă te afli printre împătimiții călătoriilor și a jocurilor de noroc, există destinații de top din întreaga lume care merită să fie explorate.

Osaka

Jocurile de noroc în Japonia au o situație legală complicată, dar industria aduce peste 117 miliarde de dolari în fiecare an! Una dintre principalele forme de jocuri de noroc din Japonia este reprezentată de saloanele de

pachinko, care oferă aparate de pachinko și pachislot, o combinație între aparatele de slot și cele de pinball.

Fiecare oraș important din Japonia are numeroase saloane pachinko zgomotoase și aglomerate, iar Osaka este considerat unul dintre cele mai mari orașe de jocuri de noroc din lume. Prefectura Osaka găzduiește 11 saloane pachinko la fiecare 100.000 de locuitori, iar acestea sunt plasate în special în jurul străzilor strălucitoare din Dōtonbori.

Cu lumini de neon colorate și panouri publicitare în mișcare, atmosfera din Osaka este asemănătoare cu cea din Las Vegas.

Pe lângă jocurile de noroc, Osaka este renumită în întreaga lume pentru mâncarea sa uimitoare și pentru sake-ul local remarcabil. Oricum, te poți bucura și de alte atracții ale orașului, cum ar fi istoricul Castel Osaka, care este o emblemă a orașului încă din secolul al XVI-lea! Astfel, dacă ești în căutarea unei experiențe complet diferită față de clasicele Las Vegas si Monte Carlo, vizitează unul dintre cele mai mari orașe de jocuri de noroc din lume.

Singapore

Puține țări din lume se pot mândri cu au un cazinou ca și emblemă. În Singapore, Marina Bay Sands, finalizată în 2010, este o minune a arhitecturii moderne și a devenit chiar un model de lego! Fiind unul dintre cele două cazinouri din țară, Marina Bay Sands definește industria jocurilor de noroc în acest oraș-stat.

Marina Bay Sands este o stațiune complet integrată, care include nu doar cazinoul cu cele 1.000

de mese și 1.400 de sloturi, ci și un centru comercial de lux și primul muzeu ArtScience din lume, unde arta, știința, tehnologia și cultura se întâlnesc într-un mod inovator. Toată această distracție și emoție este sub supravegherea mascotei din Singapore, Merlion.

Dar Singapore oferă mult mai mult decât Marina Bay Sands. Este un oraș divers, multicultural și poliglot, în care se întâlnesc și se îmbină numeroase culturi. Dacă vreodată ai ocazia să vizitezi această țară, te poți bucura de o varietate de arome și gusturi oferite de sutele de tarabe cu mâncare stradală. Fiecare tarabă servește preparate specifice locului, care reprezintă și amestecă influențele chinezești, malaeziene și indiene, pentru a oferi o experiență culinară autentică și deosebită.

Singapore este, așadar, o destinație fascinantă, unde jocurile de noroc și distracția se îmbină cu multiculturalismul și diversitatea culinară, iar dacă ai oportunitatea de a vizita acest loc, vei avea parte de o experiență inedită.

Monte Carlo

Monte Carlo, o oază a splendorii și al opulenței europene, este renumit în întreaga lume pentru jocurile de noroc și viața de noapte. Casino de Monte Carlo, inaugurat în anul 1865, rămâne unul dintre cele mai frumoase cazinouri din lume. Înconjurat de un decor superb de grădini, cazinoul emană o eleganță de neegalat și a servit drept sursă de inspirație pentru aventurile lui James Bond, inclusiv în filmul" GoldenEye" din 1995, în care personajul joacă o partidă de baccarat.

Cu toate acestea, Monte Carlo nu este cunoscut doar pentru cazinoul său. Este, probabil, cel mai faimos pentru a găzdui Marele Premiu al Monaco, o cursă de Formula 1 considerată de fanii pasionați de pariuri ca una dintre cele mai importante evenimente sportive. Fiecare an, străzile înguste din Monte Carlo devin circuitul competiției de F1, atrăgând atenția întregii lumi către frumusețea și măiestria automobilismului.

În afara jocurilor de noroc și a cursei de Formula 1, Monte Carlo oferă și alte atracții deosebite. De exemplu, Palatul Princiar, reședința familiei Grimaldi, oferă o privire în istoria regală a regiunii. De asemenea, Grădinile Exotice de la Monaco sunt o destinație magnifică pentru iubitorii de natura, oferind priveliști uimitoare asupra Mediteranei și a florilor exotice.

Macao

Macao, amplasat pe malul râului Pearl față de Hong Kong, a fost mult timp recunoscut drept cel mai mare oraș cu jocuri de noroc din lume. Cu toate acestea, impactul pandemiei de COVID-19 și restricțiile impuse de guvernul chinez au dus la o scădere a profiturilor cazinourilor din această zonă.

Înainte de pandemie, veniturile din Macao rivalizau și chiar le depășeau pe cele din Las Vegas. Poziționarea sa strategică în apropierea Hong Kongului și a restului Chinei l-a transformat într-o destinație de dorit, mai ales pentru pasionații de jocuri de noroc, în ciuda interdicției acestora în China continentală.

Macao este un oraș fascinant care combină istoria colonială portugheză cu cultura chineză. Bucătăria locală își găsește inspirația în ambele culturi, cu o puternică influență portugheză, dar păstrând totodată elementele distincte ale culturii chineze. Acest amestec se reflectă și în jocurile de noroc din Macao. Baccaratul este jocul de bază în această destinație, dar încep să apară și sloturile, care își câștigă popularitatea în mod constant.

Cu toate că pandemia a afectat industria jocurilor de noroc din Macao, orașul continuă să fie o destinație atractivă pentru pasionații de jocuri de noroc din întreaga lume.

Las Vegas

Nu te poți gândi la Las Vegas fără să-ți imaginezi străzile pline de oameni și clădiri impunătoare și bine luminate. Este adevărat că orașul s-a diversificat pentru a deveni un centru de sport și divertisment, dar jocurile de noroc sunt în continuare inima acestui oraș. De la celebrul Las Vegas Strip până la vibrantul Fremont Street și multe altele, cazinourile sunt în ADN-ul Las Vegasului și au fost prezente încă de la începutul său.

Cu zeci de cazinouri răspândite în tot orașul, Las Vegas găzduiește unele dintre cele mai faimoase și extravagante locații de jocuri de noroc din lume. Nume precum Bellagio, Caesar's Palace, MGM Grand, Mirage și Mandalay Bay sunt doar câteva dintre acestea.

Milioane de turiști din întreaga lume vin în fiecare an în Nevada pentru a-și încerca norocul în cele mai bune jocuri de la Las Vegas sau pentru a paria pe evenimente sportive cu cele mai recente cote din Vegas. Cu toate acestea, Las Vegas nu se rezumă doar la a fi cel mai mare oraș de jocuri de noroc din lume. Există o gamă largă de activități și evenimente disponibile pentru vizitatori. Deși este mai greu să ajungi pe tărâmurile americane, dacă ai șansa de a te bucura de o vacanță în Las Vegas, poți participa la evenimente de box sau UFC de top, poți asista la spectacole cu artiști de renume sau poți explora minunea naturală a Marelui Canion, situată în apropiere.

Concluzie

Dacă ești pasionat de jocurile de noroc și cauți o experiență de neuitat, nu trebuie să ratezi aceste 5 orașe magnifice. Chiar dacă aceste orașe nu sunt cele mai ieftine de vizitat, totuși, merită să vizitezi cel puțin unul dintre aceste orașe din listă pentru a te bucura de luxul și nivelul ridicat de divertisment și distracție oferit de ele.