Stiri mondene

"Nu i-am cerut niciodată să divorțeze". Irina Margareta Nistor, relație ascunsă timp de 30 de ani cu un bărbat căsătorit

Irina Margareta Nistor, relație ascunsă timp de 30 de ani cu un bărbat căsătorit
Irina Margareta Nistor [Sursa foto: Captură YouTube, colaj Radio Impuls]
Irina Margareta Nistor a dezvăluit unul dintre cele mai ascunse secrete ale sale. Criticul de film a iubit timp de mai mulți ani un bărbat căsătorit, care avea și un copil.

Irina Margareta Nistor, una dintre cele mai cunoscute voci de la noi din țară, a trăit în tinerețe o impresionantă poveste de dragoste. Nu i-a dezvăluit numele bărbatului cu care s-a iubit, însă a recunoscut că acesta era căsătorit și că avea copil. Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, criticul de film a vorbit despre povestea de iubire pe care nu a uitat-o nici acum. Chiar dacă a fost judecată de foarte mulți oameni pentru că și-a asumat o relație cu un bărbat căsătorit, Irina Margareta Nistor și-a continuat relația, primind chiar și binecuvântarea preotului. 

"Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor.El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta.

Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci.(...) Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme. Eram cu el când m-am măritat și, totuși, nu mi-a zis să nu mă mărit. Știa că îmi doresc să fiu mireasă și cu el nu puteam să fiu mireasă.
Nu e vorba că n-a vrut să divorțeze pentru mine, dar nu s-a pus problema. Asta înseamnă să iubești”
, a povestit Margareta Nistor, în cadrul unui interviu pentru  Metropola TV.

 Irina Margareta Nistor, relație ascunsă timp de 30 de ani cu un bărbat căsătorit
Irina Margareta Nistor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Irina Margareta Nistor, căsătorie de trei luni

Irina Margareta Nistor a fost căsătorită o scurtă perioadă. Spune însă că sentimentele pentru bărbatul pe care l-a luat de soț nu erau prea intense, însă își dorea foarte mult să îmbrace rochia de mireasă. Căsătoria nu a durat nici măcar trei luni.

“Mie îmi plac foarte mult miresele, îmi place să și merg la nunți la biserică. Când am fost mireasă, a fost ok. Era un cor minunat la Boteanu, era o chestie tot de spectacol. Nu m-am gândit că o să se termine totuși așa de repede. Și soțul meu avea pe cineva, deci pot să spun că suntem chit. Conviețuirea mi se pare ceva foarte periculos. Noi chiar în ajun de nuntă am avut ceva discuții. Am stat în aceeași casă și cu asta basta. Era clar că nu sunt făcută pentru așa ceva”, spune Irina Margareta Nistor.

 Irina Margareta Nistor, relație ascunsă timp de 30 de ani cu un bărbat căsătorit
Irina Margareta Nistor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anghel Damian și Irina Margareta Nistor, schimb de replici în fața camerelor! Remarca care l-a făcut pe iubitul lui Theo Rose să reacționeze imediat: "Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum"

Cel mai mare regret al Irinei Margareta Nistor

Ajunsă la vârsta de 66 de ani, Irina Margareta Nistor are un mare regret. „ Multă vreme îmi doream un copil. Cu generațiile astea noi, funcționez tot mai greu cu ele. Mi-ar fi fost foarte greu. (…) Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi „Singur acasă’ îți trece, decât să ai un copil ca acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele. Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați. (…) Am foarte mulți prieteni care au copii, deci deja sunt pregătită să am nepoți și sunt fericită să îi am. Am și finuțe, adică m-am scos. Sunt fairy godmother. Sunt o zână' , a adăugat criticul de film.