Stiri mondene

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!
Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D! [Sursa foto: Captură KANAL D]
Fanii serialelor turcești vor avea partea de noi aventuri ale personajelor îndrăgite, Züleyha (interpretată de Hilal Altinbilek) și Yilmaz (Uğur Güneș).

Noul sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova) începe pe 2 februarie, la Kanal D, producția urmând să fie difuzată de miercuri până vineri, de la 20:00.

Citeste si: Ce meserie avea Hilal Altinbilek înainte să devină actrița principală din serialul „Mă numesc Zulehya”

Ce vei putea afla din nou sezon al serialului “Mă numesc Züleyha”?! 

În noul sezon “ Mă numesc Züleyha ” îi regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este încarcerată pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș), iar Yilmaz continuă, din umbră, să îi poarte acesteia de grijă, pentru ca dragostea din sufletul său încă este vie.

Mujgan (Melike İpek Yalova), soția lui Yilmaz, nu renunță la obsesia ei pentru Züleyha. Cu toate că se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, Mujgan este decisă să scape definitiv de cea care îi umbreste existența, Züleyha. Mama lui Demir intervine asupra eliberării nurorii sale și reușește să-și convingă fiul să își ierte soția pentru fapta sa. Züleyha nu bănuiește însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea…

Nu ratați, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha”, povestea emoționantă a unei incredibile iubiri, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale.  Productia va putea fi urmarită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odată cu difuzarea serialului “Mă numesc Züleyha”, producția “Fiica ambasadorului” va putea fi urmarită în fiecare  luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.