Stiri

Noua funcție de pe Instagram! Acum poța da „like” și pe story

Noua funcție de pe Instagram! Acum poța da „like” și pe story
Noua funcție de pe Instagram! Acum poța da „like” și pe story [Sursa foto: PixaBay]
Instagram, platforma de socializare deținută de Meta, a introdus o nouă funcție. Utilizatorii pot da like unui Instagram Stories fără a trimite un mesaj direct

Instagram schimbă modul în care oamenii reacționează la povești. Platforma de partajare a fotografiilor deținută de Meta a introdus o nouă funcție „Private Story Likes”, care va permite utilizatorilor să dea like unui Stories. Anterior, ori de câte ori un utilizator a reacționat la Stories, acesta a fost trimis ca DM.

Citeste si: Alertă de fraudă pe WhatsApp. Prin ce metodă câștigă anual infractorii cibernetici peste 700.000 dolari

Cum funcționează opțiunea prin care poți da like la story pe Instagram?! 

Utilizatorii au și opțiunea de a partaja povești. Cu toate acestea, cea mai recentă actualizare va afișa în foaia de vizualizare a poveștii. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu ar mai avea o contorizare a numărului de reacții la povești. 

Noua funcție va ajuta la separarea feedback-ului spectatorilor de comunicările reale dintre creatori și următorii lor, ceea ce deblochează în mod semnificativ căsuțele de e-mail pentru creatorii de conținut mai populari, scrie wersm.com

Noua funcție de pe Instagram! Acum poța da „like” și pe story
Noua funcție de pe Instagram! Acum poța da „like” și pe story[Sursa foto: Social Media Today ]

După cum a demonstrat șeful Instagram, Adam Mosseri, acum, în partea de jos a vizualizării Poveștii din aplicație, veți vedea o nouă pictogramă de inimă, care, atunci când este apăsată, îi va trimite un like creatorului acelei povești.

„Ideea aici este să vă asigurați că oamenii își pot exprima mai mult sprijin unii pentru alții, dar și să curățați puțin DM-urile”, a spus Mosseri.