Stiri mondene

Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema”, poveste de viață impresionantă: „Erau zile în care plângeam, gândindu-mă că o să mor săracă“

Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema”
Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema” [Sursa foto: Instagram]
Nomcebo Zikode a devenit celebră odată cu hit-ul „Jerusalema”, însă puțină lume știe care este povestea ei de viață.

„Jerusalema” a făcut furori în timpul pandemiei, devenind viral pe Tik Tok datorită mișcărilor de dans. Nomcebo Zikode, în vârstă de 35 de ani, este partea feminină din acel duo care a creat hitul gospel Jerusalema, alături de DJ-ul sud-african Master KG, şi cea care a scris versurile emoţionante şi cu temă religioasă. Cei doi au scris piesa în luna noiembrie a anului trecut și nu se așteptau ca piesa să aibă un succes atât de mare.

Citeste si: VIDEO- Angajații ADP Sector 4 dansează ”Jerusalema”. Imagini virale!

„În fiecare zi, vedem provocarea dansului Jerusalema în şcoli, în rândul poliţiştilor, al oamenilor din administraţia publică şi chiar şi-n magazine. Toţi la care te poţi gândi ştiu dansul acesta“, spune Nomcebo.

 Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema”
Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema”[Sursa foto: Instagram]

Nomcebo este acum celebră și a avut ritmul muzicii de mic copil în sânge, însă puțină lume știe că are o poveste de viață cu adevărat impresionantă.

Nomcebo provine dintr-o familie defavorizată din Africa și se înfricoșa la gândul că va rămâne toată viața săracă.
Artista s-a lansat în muzică odată cu participarea sa în cadrul unui concurs de talente la radioul local din orașul Mpumalanga din provincia sud-africană KwaZulu-Natal.

M -am luptat să reuşesc în acest domeniu

A primit joburi de backing vocal pentru diverşi artişti sud-africani însă Nomcebo nu considera că face parte din industria muzicală așa.

 Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema”
Nomcebo Zikode, artista celebră pentru „Jerusalema”[Sursa foto: Instagram]

„De peste 15 ani, m-am luptat să reuşesc în acest domeniu. Erau zile în care plângeam, gândindu-mă că o să mor săracă”

Însă iată că nu a fost asa. Nomcebo trăiește un adevăart succes acum și are alături o familie frumoasă. Soțul ei, Selwyn, care este și cel mai mare fan al ei, şi pe cei doi copii ai lor, Ziyanda (14) şi Mnotho (5).

„Când am ajuns la Johannesburg, purtam haine vulgare şi vorbeam o engleză stricată. Nu m-au luat în serios, dar am avut credinţă şi m-am rugat în fiecare zi. Provin dintr-un mediu dezavantajat, nu aveam nimic. De la zero, am ajuns la statutul de erou. Sper ca oamenii să citească povestea mea şi să se inspire din ea“, a mai declarat artista, potrivit OK.Magazine