Stiri mondene

Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despre momentul din Gala ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Am reușit să fiu vulnerabilă în fața voastră”

Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despe momentul din Gala ”Bravo, ai stil!Ceebrities”
Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despe momentul din Gala ”Bravo, ai stil!Ceebrities” [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă a vorbit despre momentul emoționant din Gala ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce le-a transmis vedeta fanilor?!

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Îndrăgita artistă a acceptat provocarea noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care a început în această toamnă, la Kanal D. Concurenta ”Bravo, ai stil!Celebrities este gata să demonstreze că este un reper de still, în unicul show de modă din România, ajuns la sezonul al șaptelea. Sâmbătă, 11 septembrie 2021 a avut loc prima gală a show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nicoleta Nucă a cântat live în gala cu tematica „Covorul roșu”, impresionând pe toată lumea cu vocea și talentul său. Mai mult, vedeta a primit numeroase mesaje de încurajare din partea fanilor din mediul online. De asemenea, cântăreața a ținut să le mulțumească tuturor pentru cuvintele frumoase. 

Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despe momentul din Gala ”Bravo, ai stil!Ceebrities”
Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despe momentul din Gala ”Bravo, ai stil!Ceebrities”[Sursa foto: Instagram]

”Am postat doar câteva dintre mesajele minunate pe care le-am primit de la voi după Gala de aseară, dar sunt încă foarte multe în care mi-ați spus că v-ați regăsit în piesa ”Fata din Oglindă” și în tot ceea ce am spus, mesaje în care am simțit iubire și susținerea voastră.

Mă bucur din suflet că am reușit exact ce mi-am propus, să ajung la voi cu sufletul, să mă deschid și să fiu vulnerabilă în fața voastră așa cum îmi permit să fiu rareori și sunt fericită că ați apreciat momentul meu de sinceritate. Am simțit asta prin cuvintele frumoase pe care mi le-ați scris și vă muțumesc din inimă pentru acestea, pentru încurjare și pentru susținere! Vă pup și vă iubesc”
, a scris Nicoleta Nucă la InstaStory.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despe momentul din Gala ”Bravo, ai stil!Ceebrities”
Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despe momentul din Gala ”Bravo, ai stil!Ceebrities”[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă, despre industria muzicală din România

În continuare, concurenta ”Bravo, ai stil!Celebrities și-a deschis sufletul și a spus că este foarte dezamăgită de cum evoluează showbiz-ul de la noi. Cu ochii înlăcrimați, Nicoleta Nucă  a susținut că din experiențele neplăcute prin care a trecut de-a lungul timpului, a învățat foarte multe, iar toate compromisurile au făcut-o mai puternică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

„M-a făcut să mă gândesc că vocea este cel mai puțin important lucru în România. Cred în continuare acest lucru. Showbiz-ul vorbește de la sine.  Nu vreau să dau în cineva. Înțeleg trendurile, că se dorește modernizare, dar atunci când vocile sunt lăsate pe ultimul loc mi se pare strigător la cer”,  a spus artista.