Stiri mondene

Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară”

Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „ „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară”
Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „ „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Nicoleta Dragne este noua concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” și a avut o intrare în forță.

Concurenta a intrat în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities” cu un suflu proaspăt și a făcut un adevărat spectacol. Nicoleta a ales pentru prima ediție o rochie galbenă până în pământ cu o jupă pe dedesubt. După defilarea care a fost una simplă, Nicoleta a dezvăluit că a venit pregătită cu o serie de provocări pentru prezentatorul emisiunii Vicotor Slav. Mai exact, Nicoleta și-a pregătit o serie de ghicitori la care trebuia să răspundă.

Nicoleta Dragne: „Daca tu ghicesti, eu imi dau jos cate o piesa vestimentară! Dar daca nu ghicesti, tu iti dai jos!”

Victor Slav: „Eu sunt prezentatorul, tu ar trebui sa te dai bine pe langa mine...”

Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „ „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară”
Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „ „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară”[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicoleta Dragne a citit mai multe ghicitori, pe care Victor Slav alături de juriu au încercat să le ghicească, însă, până la urmă, tot concurenta a pierdut, așa că a rămas foar în jupa care lăsa formele apetinsante la vedere. Ajunsă în fața juraților, concurenta a primit „Bravo, ai Stil!” din partea celor trei jurați și laudele aferente pentru momentul pe care l-a avut în prima sa emisiune. 

Care au fost primele impresii ale concurentelor și ale juraților despre Nicoleta Dragne 

Nicoleta Dragne a spus că se înțelege foarte bine cu Ioana Filimon și că pe restul concurentelor le cunoaște în mare parte din mediul online. Ruxi a fost cea care și-a exprimat vehement părerea și a declarat la testimoniale că pare genul de persoană care vorbește mult și ar crea motive de ceartă. 

Ruxi: „ O sa fie multa agitatie prin noua concurenta. Pare o fata care agita apele”

La rândul lor, jurații au fost încântați de noua concurență și de show-ul pe care l-a făcut în platou. 

Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară”
Nicoleta Dragne, intrare spectaculoasă în competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Dacă tu ghicești, eu îmi dau jos cate o piesa vestimentară”[Sursa foto: Instagram]

Tibi Clenci: „Te joci pe degete cu noi, ai prezenta scenica. Mi-ai luat maul. Vogue”.

Raluca Badulescu: „ Ai facut atmosfera deja. Sper ca se va anima atmosfera cu venirea ta. Tu ai intrat sfioasa ca o maicuta. Nu te-ai uitat nicaieri, am zis ca a mai intrat o muta. Si rochita si tot ce vrei tu. Sunt sigura ca o sa faci fata cu succes. Pe degete ne-ai invartit”