Stiri mondene

Nicole Cherry și rareș lansează „Nopțile nedormite”, o nouă piesă de pe coloană sonoră a filmului „Romina VTM”

Nicole Cherry și rareș lansează „Nopțile nedormite”, o nouă piesă de pe coloană sonoră a filmului „Romina VTM”
Nicole Cherry și rareș lansează „Nopțile nedormite” [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry și rareș completează playlist-ul filmului „Romina VTM” cu o nouă piesă, ”Nopțile nedormite”. Dă-i play aici!

Nicole Cherry și rareș au colaborat pentru o nouă piesă latino care completează playlist-ul filmului „Romina VTM”. Piesa ,,Nopțile nedormite” aduce în prim plan povestea personajelor principale din filmul ce se va lansa în cinematografe începând cu 2 ianuarie 2023. Tânăra nu este sigură de sentimentele celui de care s-a îndrăgostit, iar personajul masculin încearcă să o convingă că totul va fi bine între ei. 

Citește și: Nicole Cherry își menține silueta de invidiat chiar și după ce a devenit mămică. Vezi care este secretul artistei?

Piesa a fost compusă de Irina Rimes, David Ciente și Dayana, iar producția a fost realizată de David Ciente. Videoclipul piesei a fost produs de Loops Production, în regia lui David Mogan și Ioana Stan.

,,<<Nopțile nedormite>> e despre o stare prin care am trecut cu siguranță toți, măcar o dată în viață, atunci când nu suntem siguri de sentimentele persoanei de care ne-am îndrăgostit.

Mă bucur că versurile și ritmurile piesei reușesc să descrie perfect sentimentul, iar clipul este și el pe măsură. Sper să vă placă”,
a spus  Nicole Cherry.

,,Îmi place cum sună tot soundtrack-ul filmului Romina VTM și cred că această piesă îl completează perfect. Cu toții am avut parte de nopți nedormite, în care ne-am fi dorit să auzim câteva cuvinte care să ne liniștească cumva, așa că sper să vă regăsiți în piesă”, a spus rareș.