Stiri mondene

Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron: „Are viața lui! Îl găsești foarte greu”

Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron
Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron [Sursa foto: Facebook]
Nico a oferit detalii neștiute despre colaborarea dintre ea și Cabron. Motivul pentru care nu au mai colaborat!

Nico și Cabron, artiștii care în 2003 au înnebunit România cu piesa „Nu pot să mai suport” s-au reunit după 19 ani. Fiecare a luat-o pe un drum diferit din punct de vedere muzical, însă anul 2022 i-a adus din nou împreună. Recent, cei doi artiști și-au unit vocile și au lansat piesa „ Oscar de dor ”.

Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron
Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă din punct de vedere muzical nu au colaborat în ultimii ani, frumaosa artită și rapperul au păstrat o frumoasă relație de prietenie, ba chiar au devenit și rude.

Invitată recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, Nico a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai colaborat timp de 19 ani cu finul ei, Cabron. 

Citeste si: Nico, declarații emoționante despre fiica sa: „A fost un balsam pentru sufletul nostru”

„Noi de 19 ani nu am mai cântat împreună, dar avem piese, dar nu clip. Această piesă a fost terminată anul trecut și am zis să vedem, să am o colaborare cu un rapper. M-am gândit la Cabron fiind și finuțul meu, ne cunoaștem de foarte mult timp, colaborăm foarte frumos. El a fost cel mai potrivit și mi-a plăcut”, a mărturisit Nico.

Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron
Nico, motivul pentru care nu a mai cântat alături de Cabron[Sursa foto: Facebook]

Nico, detalii neștiute despre colaborarea dintre ea și Cabron

Fiind tot timpul ocupat și plecat, vedetei i-a fost destul de greu să găsească o zi în care să se poată întâlni  pentru a colabora. 

Citeste si: EXCLUSIV! Interviu emoționant cu cântăreața Nico, de ziua ei de naștere! Unde pleacă să sărbătorească? "Este pentru prima oară când plec de acasă"

„El oricum are viața lui. Îl găsești foarte greu. Nu mai zic că ne întâlnim foarte rar pentru că e plecat. Este un om care muncește foarte mult”, a mai adăugat cântăreața.

Videoclip: NICO feat. Cabron- Oscar de dor

Videoclip: Nico feat cabron- Nu pot să mai suport