Stiri mondene

Nick Cannon, dezvăluiri neștiute despre Mariah Carey, fosta lui soție

Nick Cannon, dezvăluiri neștiute despre Mariah Carey, fosta lui soție
Nick Cannon, dezvăluiri neștiute despre Mariah Carey [Sursa foto: Facebook]
Nick Cannon are doar cuvinte de laudă la adresa fostei soții, Mariah Carey.

Chiar dacă și-au spus „la revedere” în urmă cu aproape un deceniu, Nick Cannon încă nu are decât laude pentru fosta sa soție, cântăreața Mariah Carey. Cu ce ​​ocazie comediantul a spus că artista, cu care are doi copii, „ nu este om ” și că ea ar fi un „ dar de la Dumnezeu ”.

Nick Cannon, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorit cu superstarul pop Mariah Carey, în vârstă de 53 de ani, din 2008 până în 2016.

Deși au divorțat în urmă cu câțiva ani, comediantul a vorbit despre fosta sa soție într-un interviu pentru „The Shade Room”, numind-o „dragostea vieții lui”.

Aveam 12 ani și postere la mine în cameră cu Mariah Carey. Asta până când a devenit soția mea. Este cea mai cool persoană pe care am întâlnit-o vreodată ”, spune Nick Cannon, referindu-se la artistă.

Citește și: Nick Cannon a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, la doar un an după moartea fiului său

Nick Cannon, dezvăluiri neștiute despre Mariah Carey[Sursa foto: Facebook]

Este un dar de la Dumnezeu

Este remarcabilă, aș spune că parcă nu e... umană. Este un dar de la Dumnezeu ”, mărturisește cu mâna pe inimă comediantul.

Nick Cannon a declarat că a învățat de la fosta soție să fie fericit. „ Este mereu veselă, întotdeauna îi ajută pe cei din jurul ei. Indiferent de ce i se întâmplă în viață, ea este mereu acolo, nu lasă energia negativă să o afecteze.

E un dar de la Dumnezeu ”, a mai precizat el, potrivit sursei citate.

Citește și: Mariah Carey, moment emoționant alături de fiica sa. Cele două au susținut un concert special de Crăciun

Nick Cannon, dezvăluiri neștiute despre Mariah Carey[Sursa foto: Facebook]

Tot într-un interviu pentru The Shade Room sâmbătă, Cannon a glumit despre faptul că femeile concurează pentru a avea al 13-lea copil cu el și a vorbit despre gemenii Monroe și Moroccan, în vârstă de 11 ani pe care îi are cu Mariah Carey.

În ciuda divorțului, cei doi au rămas în relații bune și sunt implicați în viețile copiilor lor. „ Nu e ușor, dar îmi dau atât de multă iubire înapoi. Nu aș fi aceeași persoană fără ei. Cred că eu și Nick ne-am descurcat de minune să-i creștem împreună, prin faptul că am rămas prieteni și vorbim unul cu altul ”, a spus Carey în 2019.