Stiri

Netflix anunță noi jocuri Stranger Things: Stranger Things: Puzzle Tales și Stranger Things VR

netflix
Netflix a lansat trailerul oficial pentru noile jocuri Stranger Things  [Sursa foto: Captură YouTube]
Vești bune pentru fanii Stranger Things! Netflix lansează două jocuri noi.

„Stranger Things” este unul dintre cele mai vizionate seriale pe care Netflix le-a produs. Prima parte a sezonului 4 al serialului a fost lansată pe data de 27 mai 2022, iar cea de-a doua parte a fost lansată pe 1 iulie 2022. Deoarece sezonul 5 este la aproape doi ani distanță de a apărea, Netflix reușește să calmeze nerăbdarea fanilor prin alte metode.

Citeste si: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022? The Crown și Manifest, unele dintre cele mai așteptate seriale

„Stranger Things: Puzzle Tales” este unul dintre jocurile pe care le va lansa Netflix 

Platforma tocmai a anunțat două noi jocuri video. Primul este un joc de tip puzzle și este exclusiv pentru abonații Netflix. Numit „Stranger Things: Puzzle Tales”, jocul aduce personajele preferate din sezonul 4 al serialului într-o lume virtuală. Utilizatorii vor putea juca în rolul personajelor noi din sezonul 4, în acest joc fără reclame.

Abonații Netflix îl vor accesa pur și simplu pe dispozitivele mobile.

Citeste si: Oficialii Netflix au lansat un nou teaser al sezonului 4 „Stranger Things”

Așa cum îi spune și numele, utilizatorii trebuie să rezolve puzzle-uri în „Stranger Things: Puzzle Tales” pentru a învinge inamici precum Demogorgoni și alți monștri supranaturali. În acest proces, ei pot colecta până la 50 de versiuni de personaje din serial.

Compania descrie grafica jocului drept un „stil de desene animate nostalgice de sâmbătă dimineața din anii 1980”, potrivit TechChrunch+.

„Stranger Things: Puzzle Tales” a mai fost lansat în 2021, însă a fost eliminat câteva luni mai târziu, în august, după ce Netflix a achiziționat editorul jocului pentru 72 de milioane de dolari. La acel moment, serviciul de streaming a anunțat că lucrează la modernizarea jocului și mutarea lui exclusiv pe Netflix.

netflix
„Stranger Things VR” va fi lansat în 2023 [Sursa foto: Captură YouTube]

„Stranger Things VR”, al doilea joc lansat de Netflix

Pe măsură ce compania își continuă eforturile către lansarea de jocuri, fanii se bucură de faptul că Netflix nu lansează doar unul, ci două jocuri video. Al doilea joc se adresează „răufăcătorilor”, în prim-plan aflându-se Vecna, personajul negativ din sezonul 4 al serialului. Jocul se numește „Stranger Things VR” și va fi lansat în 2023.

„Invadă mințile și evocă coșmaruri în încercarea ta de a te răzbuna pe Eleven și Hawkins. Stranger Things VR este un joc de groază/acțiune psihologic dezvoltat de Tender Claws și care va veni pe platformele VR majore în iarna anului 2023”, au anunțat producătorii jocului.