Lansări muzicale

Netflix a lansat trailerul sezonului 5 "La Casa de Papel" - VIDEO

Netflix a lansat trailerul sezonului 5 La Casa de Papel
Netflix a lansat trailerul sezonului 5 La Casa de Papel [Sursa foto: Captură YouTube]
Serialul ”La Casa de Papel" a ajuns la cel de-al 5-lea sezon. Oficialii Netflix au lansat trailerul ultimului sezon!

În anul 2008, serialul fenomen „La Casa de Papel” a devenit cel mai urmărit serial în momentul lansării pe platforma Netflix. Nimeni nu se aștepta să aibă impactul pe care l-a avut la nivel mondial. Recent, oficialii Netflix au venit cu vești bune pentru iubitorii de filme. A fost lansat un trailer ”exploziv” pentru ultimul sezon ”La Casa de Papel”. Reamintim că ultimul sezon al celebrei serii spaniole va avea două parţi, una care vine la toamna (3 septembrie) şi alta care va debuta în decembrie (3 decembrie). 

Trailer oficial- La Casa De Papel (sezonul 5)

Ultimul sezon din „La Casa de Papel” revine cu personaje noi

În ultimul sezon se vor alătura încă doi actori celebri. Mai exact, este vorba de protagonistul serialului „Sky Rojo”, Miguel Angel Silvestre. Cel de-a doilea actor este Patrick Criado, un tânăr în vârstă de 25 de ani, acesta are în palmares mai multe filme spaniole.

A devenit popular pentru rolul său din serialul „Aguila Roja”. 

Netflix a lansat trailerul sezonului 5 La Casa de Papel
Miguel Angel Silvestre[Sursa foto: Instagram]

Netflix a lansat trailerul sezonului 5 La Casa de Papel
Patrick Criado[Sursa foto: Instagram]

Actorii serialului ”La Casa De Papel”

Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

Netflix a lansat trailerul sezonului 5 La Casa de Papel
Netflix a lansat trailerul sezonului 5 La Casa de Papel

Producția a fost creată de Alex Pina

Serialul a fost creat în 2017 de Alex Pina. Producția urmăreşte o echipă de infractori supradotaţi în timp ce iau ostatici la Monetăria Regală din Madrid, sub conducerea misteriosului Profesor, având ca scop de a imprima miliarde de euro şi de a le fura.