Stiri mondene

Naomi Campbell a devenit mamă în secret la 50 de ani! Prima imagine cu bebeluşul

Naomi Campbell a devenit mamă în secret la 50 de ani
Modelul Naomi Campbell a anunţat în urmă cu scurtă vreme pe reţelele de socializare că a devenit mamă pentru prima dată. 

Naomi Campbell a adus pe lume o fetiță la vârsta de 50 de ani și a împărtășit cu fanii ei o fotografie adorabilă cu picioarele minuscule ale nou-născutului ei. Modelul spune despre fetița sa că este o „minune” și un „înger”. 

„O binecuvântare mică m-a ales pe mine ca mamă. Sunt atât de onorată că am acest suflet delicat în viața mea și nu sunt cuvinte potrivite prin care pot să descriu conexiunea cât pentru o viață pe care o simt cu îngerașul meu. Nu există iubire mai mare", a scris modelul pe rețelele de socializare. 

Naomi Campbell a devenit mamă în secret la 50 de ani

Fanii nu s-au putut abține și au reacționat imediat ce au văzut frumoasa veste din partea super-modelului. 

„Da!!! Binecuvântarea ta este binecuvântarea ei! Știu că vei fi o mamă incredibilă. Foarte fericit sunt pentru tine!", „ Felicitări Regina Naomi. Atât de fericit pentru tine și copilul tău. Este foarte norocoasă!",  „Vei fii o mamă excepțională. Felicitări amândurora că v-ați ales!", sunt o parte dintre comentariile fanilor din mediul online

Naomi Campbell a născut în secret! 

Naomi Campbell nu a anunțat că urmează să aducă pe lume un copil și a dezvăluit asta abia când a născut. Este cunoscut faptul că modelul este foarte discret cu viața persoanală și nu se știe nimic despre relațiil ei sau despre cine ar putea fi tatăl copilului ei. Într-un interviu pe care l-a oferit revistei Vogue în 2018, modelul a spus că ar vrea ca într-o bună zi să aibă o familie. 

„Mi-ar plăcea să am copii. Nu reduc nimic în viață. Iubesc copiii și o voi face mereu. Când sunt în preajma copiilor, devin eu însumi un copil. Aceasta este fetița pe care nu vreau să o pierd vreodată”, declara Naomi Campbell la vremea aceea, potrivit Mirror

Zvonurile spuneau că Naomi a avut relații cu mai multe vedete în trecut, printre care și Liam Payne și Skepta, dar nu a confirmat aceste povestiri romantice la acel moment.