Stiri mondene

Nadia Comăneci și Bart Conner, 25 de ani de la nuntă! Cum arăta fosta gimnastă în rochie de mireasă

Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint
Nadia Comăneci și Bart Conner [Sursa foto: Instagram]
Nadia Comăneci și-a surprins fanii cu o imagine de la nunta sa cu Bart Conner! Uite cât de frumoasă era eroina de la Montreal în rochie de mireasă!

Pe 27 aprilie 1996, Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit destinele. Ceremonia religioasă a avut loc la mânăstirea Cașin, iar petrecerea la Palatul Snagov. La marele evenimet au asistat peste 700 de invitați. Deși anii au trecut, fosta gimnastă și partenerul ei de viață sunt la fel de îndrăgostiți și se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă stau postările din mediul online ale sportivei. Nadia Comăneci își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața ei.

Ei bine, Nadia Comăneci și-a luat prin surprindere urmăritorii cu o imagine rară de la nuntă.

Totodată,  Nadia Comăneci le-a împărtășit internauților că se împlinesc 25 de ani de la marele eveniment. „ La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”    ❤️❤️”,  a scris fosta gimnastă pe rețelele sociale. La rândul său, Bart Conner a marcat și el evenimentul prin intermediul unui mesaj „ La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci.

De la cel mai norocos tip din lume!”.

Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint
Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint[Sursa foto: Instagram]

Acum 25 de ani, nunta gimnaștilor a devenit sărbătoare națională. 10.000 de oameni au ieșit pe străzi în 1996 pentru a-i aclama pe Nadia și Bart.

„Am revenit în România pentru nunta cu Bart şi a fost ceva senzaţional, au venit 10.000 de oameni, cred că toată lumea avea liber de la muncă. A fost foarte emoţionant pentru mine să fac asta în România, pentru că totul mi s-a întâmplat pentru că sunt din România, sunt româncă, totul datorez moştenirii mele româneşti”,  povestea Nadia Comăneci la vremea respectivă.

Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint
Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint[Sursa foto: Instagram]

Nadia Comăneci, rochie de mireasă de 150.000 de dolari

De asemenea, fanii au fost atrași de frumusețea răpitoare a fostei gimnaste, spunând că rochia de mireasă i-a venit perfect. Nadia Comăneci a ales să poarte o ținută care i-a lăsat la vedere umerii. Rochia de mireasă a fost asortată cu un buchet de crini albi, un colier din perle, o coroniță din flori și un voal lung. Yumi Katsura, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din Japonia şi din lume, este cea care i-a creat Nadiei rochia de mireasă.

„A fost o rochie superbă, pe care se aflau cusute manual 10.000 de perle. La vremea respectivă, rochia a costat 150.000$! Pentru mine însă, dincolo de valoarea financiară foarte mare, are o valoare sentimentală deosebită. Am fost foarte încântată să o revăd pe doamna Katsura, care, pe lângă faptul că este o creatoare de modă cunoscută, e şi o persoană deosebită”,   povestea Nadia.