Stiri

”My Universe”, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor

„My Universe”, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor
„My Universe”, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor [Sursa foto: Instagram]
”My Universe”, colaborarea Coldplay cu BTS, pe primul loc în topurile americane ale single-urilor. Avem detalii în articol!

După prima săptămână de la lansare, colaborarea grupurilor Coldplay şi BTS, „My Universe”, s-a clasat pe primul loc în topurile americane ale single-urilor, Billboard Hot 100 şi Rolling Stone. În prima săptămână, la nivelul Statelor Unite, ”My Universe” a fost accesată online de peste 8,5 milioane de ori şi a fost descărcată de 136.000 de ori. În topurile Billboard, colaborarea anului a debutat pe primul loc în listele Hot 100, Global 200 şi Global Excl.

U.S. Potrivit Billboard, la nivel mondial, ”My Universe” a generat 95,4 milioane de accesări online şi a fost descărcată de 142.400 de ori.

În timp ce Coldplay ajunsese până acum doar o dată pe primul loc în Hot 100, cu „Viva la Vida”, în 2008, membrii formației BTS au mai ocupat această poziţie de cinci ori, în ultimele 14 luni, cu piesele „Dynamite”, „Savage Love (Laxed- Siren Beat)”, „Life Goes On”, „Butter” şi „Permission to Dance”. 

Videoclip: Coldplay și BTS- My Universe