Stiri

Motivul uluitor pentru care Lady Gaga vrea să rămână celibatară. Cântăreața laureată cu un Premiu Oscar a făcut un jurământ cel puțin ciudat

Motivul uluitor pentru care Lady Gaga vrea să rămână celibatară. Cântăreața laureată cu un Premiu Oscar a făcut un jurământ cel puțin ciudat
Lady Gaga vrea să rămână celibatară [Sursa foto: Instagram]
Lady Gaga, în vârstă de 36 de ani, a făcut un jurământ de celibat din cauza temerilor că partenerii sexuali îi vor fura creativitatea prin contact intim.

Cântăreața „Bad Romance” a decis să se abțină de la căsătorie și relații sexuale pentru a-și menține reputația excelentă și de a fi, fără îndoială, una dintre cele mai mari staruri pop din zilele noastre.

Citește și: Rihanna nu a fost plătită pentru spectacolul de la pauza Super Bowl. Gafele pe care le-au observat fanii la reprezentația artistei: ”Incredibil cum a putut să facă asta”

Cu toate acestea, există în mod clar un cost pentru toată faima și succesul ei, deoarece vedeta câștigătoare a premiului Grammy a dezvăluit că alegerea ei a lăsat-o „perpetuu singură”.

De la Born this Way la Artpop – este clar că această artistă a depășit cu siguranță așteptările tuturor de când a intrat pentru prima dată pe scenă cu albumul ei de debut, The Fame.

De atunci, Gaga a lansat o avalanșă de single-uri de top, inclusiv „Just Dance”, „Poker Face” și „Paparazzi”.

Lady Gaga vrea să rămână celibatară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Brendan Fraser, motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor brusc în 2008. Actorul a fost ”agresat și pipăit” de un șef de la Hollywood: ”M-am simțit rău”

Se pare că există un secret în spatele gloriei vedetei

Într-un interviu pentru Vanity Fair din 2010, Gaga a vorbit despre procesul ei de creație și exact despre ceea ce face pentru a menține un nivel constant de inspirație de-a lungul carierei sale.

Ea a început prin a sublinia cât de mult au însemnat fanii ei pentru ea: „Îmi iubesc fanii mai mult decât orice artist care a trăit vreodată”.

Gaga a continuat să dezvăluie că are o „căutare necruțătoare” în ea pentru a „dărui tot ce are” adoratorilor ei „Micii Monștri”, cum îi alintă pe fani.

Lady Gaga vrea să rămână celibatară[Sursa foto: Instagram]

Atât de mult încât odată a jurat să renunțe la sex, recunoscând: „Nu prea fac sex”.

„Sunt destul de celibatară acum”, a continuat ea, „nu prea am timp să cunosc pe cineva”.

Ea a continuat să sublinieze prețul pentru a fi o vedetă atât de cunoscută: „Nu am încredere în nimeni. Și nu știu dacă o voi face vreodată. Dar este OK. Este compromisul.”