Stiri mondene

Motivul pentru care Delia se simte tristă! Artista le-a dezvăluit fanilor adevărul: „Sufletul meu plânge după...”

Delia a mărturisit care este cea mai mare tristețe a sa
Delia a mărturisit care este cea mai mare tristețe a sa [Sursa foto: Instagram]
Delia le-a dezvăluit fanilor care este cea mai mare tristețe a sa. Uite despre ce este vorba!

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul carierei sale, piesele lansate de artistă au reușit să devină hit-uri cunoscute. Mai mult, toate piesele pe care le lansează ajung foarte repede la toate posturile de radio și în marile topuri. Frumoasa artistă ține mereu legătura cu fanii săi, prin intermediul rețelelor sociale și le împărtășește mici secrete sau probleme cu care se confruntă. În cadrul unui live făcut pe contul său de Instagram, vedeta le-a dezvăluit fanilor care este cea mai mare tristețe a ei.

Așa cum bine, știm, artista este o mare pasionată a călătoriilor, iar acum se simte foarte tristă că nu poate pleca pe nicăieri să ia o gură de aer proaspăt.

Delia a mărturisit care este cea mai mare tristețe a sa
Delia a mărturisit care este cea mai mare tristețe a sa[Sursa foto: Instagram]

Pentru că este o pasionată de călătorii, Delia Matache tânjește foarte mult să plece pentru câteva zile la munte, pentru a respira aer curat. De asemenea, artista le-a promis internauților că în următoarea excursie la munte, aceasta îi va lua cu ea. Mai exact, jurata de la „iUmor” va face live pe rețelele sociale. 

„Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge după munte, după o gură de oxigen”, a spus Delia pe Instagram.

Motivul pentru care Delia se simte tristă! Artista le-a dezvăluit fanilor adevărul
Motivul pentru care Delia se simte tristă! Artista le-a dezvăluit fanilor adevărul[Sursa foto: Facebook]

Delia plănuiește o vacanță în Maldive 

Delia și soțul ei adoră să viziteze cât mai multe obiective turistice, iar destinațiile exotice sunt cele care o caracterizează. Chiar dacă în prezent își dorește să ajungă la munte pentru a face drumeții, se pare că artista a declarat că plănuiește să ajungădin nou în Maldive cu soțul ei. Delia și-a pogramat o vacanță exotică peste câteva săptămâni și cu siguranță ne va surprinde cu fotografii interesante de la plajă.