Stiri

Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească : “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?...”

Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească : “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?...”
Monica Anghel va avea un monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”

Monica Anghel interpreteză unul dintre personajele centrale ale serialului “Strada Speranței”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, la 20:00, la Kanal D. Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”. 

Citeste si: Sorin Pârcălab și căutările unui comediant de succes! Actorul din “Strada Speranței”, serialul de comedie difuzat de Kanal D, a povestit despre încercările prin care a trecut până și-a îndeplinit visul, acela de a face stand-up comed

Monica Anghel, monolog în „Strada Speranței”

În episodul de sâmbăta aceasta, personajul interpretat minunat de Monica Anghel prezintă o “radiografie” dură a realității economiei românești, într-un monolog memorabil. În momentul în care Tamara, interpretată de Lia Sinchevici, își cere drepturile de angajat la magazinul familiei Teodorescu, doamna “Goagăl” izbucnește:

Te pomenești că nu îți convine salariul, Tamaro? Te pomenești că vrei și bonuri de masă, te pomenești că vrei și vouchere de vacanță? Dar unde te crezi, dragă, aici? Dar ce crezi că suntem noi? Firma de calculatoare? Suntem bancheri? Corporație? <Multinationalistă> din asta care nu plătește impozitele la stat, în schimb

scoate tot profitul afară, peste granițe, Tamaro? Tu nu te uiți la televizor? Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? Cu firmele astea care nu plătesc impozite, dar vor să fie Țara Românească fără hoți? Tu nu te uiți, dragă, la știri? De asta generațiile astea mai tinere sunteți cu pluta. Azi trebuie să fii informată, dragă!”
, o mustrează verbal Mia pe Tamara.