Stiri

Modul miraculos în care un câine a supraviețuit deși stăpânii i-au făcut o injecție letală și l-au îngropat în pădure

Kiryusha
Un câine a supraviețuit în mod miraculos după ce stăpânii lui i-au făcut o injecție și apoi l-au îngropta în pădure.

Kiryusha, un ciobanesc german de șapte ani, a reușit să iasă din mormântul din pădure, s-a târât pe cel mai apropiat drum și a mers pentru a căuta ajutor. Întâplarea s-a petrecut în Rusia, iar Kiryusha a avut mare noroc că a fost salvată la timp și apoi dată săre adopție. 

Descoperirea uimitoare a veterinarilor: Kiryusha fusese eutanasiată „din greșeală” de stăpâni

Ciobănescul german a fost văzut târându-se prin ploaie pe marginea unei autostrăzi din Rusia de către Olga Lystseva. Femeia a văzut câinele, a mers mai departe, dar nu-și putea lua gândul de la animalul care abia mergea prin ploaie pe autostradă. S-a întors după mai mulți kilometri găsind-o pe Kiryusha udă leoarcă și epuizată. A luat-o în mașină, i-a dat de mâncare, apoi a când a ajuns în orașul Ukhta, l-a predat unui serviciu de salvare a animalelor abandonate numit Kind City.

Kiryusha

Voluntari au făcut investigații și i-au descoperit pe stăpânii câinelui care au declarat că și-au eutanasiat câinele pentru că nu era sănătos. Însă medicii au descoperit că, de fapt, animaulul nu avea niciun fel de boală.

Stăpânii au recunoscut că a fost o greșeală faptul că i-au adresat animalului medicamentul letal și și-au cerut scuze.

Kiryusha

Ekaterina Nimak, de la sKind City, a spus: „Datorită Olgăi, Kiryusha a început o viață nouă. Este un câine foarte calm, merge cu lesă, nu latră și este prietenos cu oamenii”.

După ce un post local de televiziune i-a prezentat povestea, Kiryusha a fost adoptată.