Stiri

Mișu de la „Uzina de Dume” se refugiază în „Costa del Balconia” în weekend

Mișu de la Uzina de Dume
Mișu și-a făcut deja planurile pentru weekend. Prezentatorul de radio are un plan bine pus la punct și chiar are intenții serioase să-l ducă la bun-sfârșit.

În contextul creșterii semnificative a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în Cluj, iubiții prezentatori de la Uzina de Dume au glumit pe seama activităților următoare. După cum bine știm, cu toții trebuie să avem în vedere distanțarea socială. Mișu de exemplu, și-a propus ca în acest weekend să petreacă timp de calitate în „Costa del Balconia”. 

„Eu de exemplu, o să mă duc în „Costa del Balconia”. Mă duc în balcon weekend-ul acesta și îmi cumpăr pahare de unică folosință. Am sâmburii de la dovleacul ciopârțit de Halloween. Mă apuc să-i plantez. Am cumpărat 40 de kile de pământ. Țăran veritabil. Și știi pentru ce vreau să fac asta? Să donez dovlecii care o să crească până la anul, sper că o să se poată organiza sărbători, de exemplu petreceri pe la grădinițe, să le donez dovlecii care cresc. Să nu ajungă părinții să dea bani mulți pe dovleci. Eu am să-i duc personal și o să le dau dovlecii. Și mai am niște sâmburi de piersici pe care vreau să-i plantez weekend-ul ăsta”, a spus Mișu în cadrul ediției de vineri, 6 noiembrie, la Uzina de Dume. 

Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume

„Deci o să ai livezi, o să ai tot ce vrei matale”, a completat și Ștefan. „Da, chiabur o să fiu”, a conchis Mișu. 

Până vor crește dovlecii pe care Mișu are de gând să-i doneze, așteptăm să ne dea și alte idei de activități de weekend.