Stiri mondene

Mirabela Dauer, dezvăluiri dureroase! Artista a vorbit despre cum s-a vindecat de cancer

 Mirabela Dauer
Mirabela Dauer [Sursa foto: Instagram]
Mirabela Dauer a vorbit despre momentul în care a aflat că are cancer, dar și despre perioada de vindecare.

Mirabela Dauer și-a făcut curaj și a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre cea mai neagră perioadă din viața sa. În urmă cu doi ani, în urma unui control de rutină artista a aflat că suferă de cancer. Nici nu a fost nevoie de foarte multe explicații din partea medicilor pentru că a trebuit să se acționeze extrem de rapid.

„Eram bine, nu mă durea nimic, însă am simțit că trebuie să-mi fac analizele.

Doctorul meu mi-a spus că dacă tot am hotărât asta, să-mi facă și un CT, pentru ca nu-mi mai făcusem de un an și jumătate. Atunci s-a văzut ce era de văzut. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc. Nu știu ce se întampla cu mine dacă plecam în America”, a dezvaluit Mirabela Dauer la acel moment. 

Mirabela Dauer nu face chimioterapie 

„După operaţie, doctorul a venit la mine şi mi-a spus direct, aşa cum îmi place mie. Mi-a spus că am un cancer foarte agresiv, ca mi-a scos rinichiul, 52 de ganglioni, dar că s-a extins şi la vezică”, a povestit Mirabela Dauer.

Spre marea surprindere a Mirabelei Dauer, doctorul nu i-a recomandat să facă chimioterapie. Până în acest moment, tratamentul recomandat de medic s-a dovedit a fi eficient.

 Mirabela Dauer
Mirabela Dauer[Sursa foto: Instagram]

„Telenovela mea continuă de atunci în fiecare lună. De doi ani îmi bagă direct în vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile după aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine. În plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la această citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole și cărora le mulțumesc mereu, sunt bine acum. Mulțumesc lui Dumnezeu!”