Stiri

Ministrul Educației, Monica Anisie, a găsit soluția pentru elevii care nu pot face orele online: pot învăța de la televizor

Ministrul Educației, Monica Anisie, a găsit soluția pentru elevii care nu pot face orele online: pot învăța de la televizor
Încă o gafă a ministrului educației a făcut înconjurul internetului aseară, după ce Monica Anisie a ocolit răspunsul unei întrebări.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut o gafă de mari proporții marți seara. Întrebată în cadrul unei emisiuni de televiziune ce se va întâmpla cu elevii care nu au posibilitatea să facă orele online în timpul pandemiei de coronavirus, Monica Anisie, s-a fâstâcit. 

Ce a răspuns Monica Anisie când a fost întrebată cum vor face ore online elevii din medii defavorizate 

Monica Anisie a ocolit răspunsul adresat de moderatoarea emisiunii când a fost întrebată ce soluții există pentru copiii din medii defavorizate. 

În plus, a menționat despre programul realizat în parteneriat cu Televiziunea Română „Teleșcoala”. Ministrul Monica Anisie nu a răspuns concret întrebării adresate de către moderatoarea emisiunii, ci pur și simplu a ocolit problemtica.

„Am identificat până la ora actuală soluții pentru fiecare copil, și cei defavorizați, și ... i-ați luat în calcul și pe cei care nu au curent electric acasă, deci nu au cum să se conecteze cu tableta la internet? Ce șanse au în fața celorlalți?”, a fost întrebarea moderatoarei de televiziune. 

„S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem online. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul `Teleșcoala`, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale.”, a răspuns Monica Anisie.