Lansări muzicale

Miley Cyrus va lansa noul album "Endless Summer Vacation" pe 10 martie

Coperta album Miley Cyrus Endless Summer Vacation
Coperta album Miley Cyrus Endless Summer Vacation  [Sursa foto: Facebook]
Miley Cyrus va lansa în martie un nou album, intitulat „Endless Summer Vacation”. Toate detaliile le aflaţi mai jos.

"Endless Summer Vacation" este numele albumului nou, care este împărţit în două părţi, "AM" şi "PM".  Cel de-al optulea album al artistei, „ Endless Summer Vacation”,  va fi disponibil la nivel global atât în format digital, cât și fizic la distribuitorii Columbia Records, pe 10 martie. Artista îşi va promova noul album cu un concert acustic special lansat pe Disney+. Va include şi un interviu şi un duet special.

LP-ul este disponibil fanilor și pentru pre-comanda, inclusiv o variantă pe vinil negru, pe vinil roșu sau vinil transparent. Albumul a fost înregistrat în LA şi produs de către Greg Kurstin, Kid Harpoon, Mike WiLL Made-It şi Tyler Johnson 

Citește și: Miley Cyrus, dată în judecată de fostul sot, Liam Hemsworth? Single-ul "Flowers" i-ar cauza actorului numai probleme

Știrea despre „Endless Summer Vacation” a venit împreună cu un trailer care sugerează teme de găsit în următorul album.

Videoclipul de un minut o prezintă pe Miley Cyrus recitând un scurt monolog peste diferite cadre de prim-plan și semne vizuale recognoscibile ale Los Angeles-ului.

„Muzica și imaginile din „Endless Summer Vacation” reprezintă o reflectare a forței pe care Miley Cyrus a găsit-o concentrându-se atât pe bunăstarea ei fizică, cât și pe cea mentală”, se arată în comunicatul de presă oficial

Citește și: Miley Cyrus, momente de panică! Avionul în care se afla artista a fost lovit de fulger: „Am fost nevoiți să aterizăm de urgență”

Iată tracklist-ul complet:

 1. Flowers
 2. Jaded
 3. Rose Colored Lenses
 4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
 5. You
 6. Handstand
 7. River
 8. Violet Chemistry
 9. Muddy Feet (feat. Sia)
 10. Wildcard
 11. Island
 12. Wonder Woman.

Piesa „Flowers”, noul single al lui Miley Cyrus, este un mesaj pentru fostul sot, Liam Hemsworth, iar ziua de naștere a fostului partener a coincis cu data lansării, 13 ianuarie 2023.

Cântăreața a înregistrat recent un record în Marea Britanie: cea mai lungă hegemonie în topuri cu un single de la Adele cu "Easy On Me". Singe-ul "Flowers" a ocupat locul întâi în topuri de 7 săptămâni. Greu de crezut că artista a împlinit de-abia 30 de ani, după o carieră atât de bogată. Ce e drept e unul dintre acei copii-artişti, care s-au maturizat sub ochii fanilor, din Hannah Montana în fată rea şi acum rockstar care îşi alină rănile şi e independentă în mod exuberant.