Stiri mondene

Mihai Trăistariu a rămas fără bani în timpul pandemiei: „Noi, artiștii, suntem lăsați pe ultimul loc”

Mihai Trăistariu a rămas fără bani în timpul pandemiei: „Noi, artiștii, suntem lăsați pe ultimul loc”
Mihai Trăistariu se plânge de faptul că pandemia l-a adus la sapă de lemn. Artistul recunoaște că se află în pragul unei depresii.

De mai bine de un an, industria muzicală este înghețată din cauza pandemiei de coronavirus. Artiștilor le este din ce în ce mai greu să se întrețină, iar unii dintre ei au încercat să se reprofileze. Însă Mihai Trăistariu nu a reușit să facă prea multe în această perioadă și spune că abia mai are timă să mai iasă la o cafea la o terasă. 

Mihai Trăistariu, dezvăluire cât se poate de sinceră în public: „În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum”

Invitat în cadrul unei emisiuni, Mihai Trăistariu a spus că niciodată nu a mai trecut prin clipe atât de grele. Artistul a recunoscut că mai are foarte puțin și va claca din punct de vedere psihic.

„Sunt în pragul depresiei. A trecut un an și ceva de când s-a declanșat pandemia și noi artiștii suntem lăsați pe ultimul loc. Artiștii au rămas uitați de lume. Ajuns să câștig un bănuț mic și foarte puțin și să drămuiesc totul. Nu ies la terase pentru că nu am de unde să cheltui bani. Eu am făcut atâta istorie pentru țara romnească. În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum.  Recunosc cinstit, sunt în pragul depresiei”,   a spus Mihai Trăistariu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mihai Trăistariu a mai vorbit în cadrul emisiunii și despre protestele care au avut loc serile trecute în mai multe orașe ale României, dar și despre faptul că și el a fost infectat cu virusul COVID-19 la începutul acestui an. 

„M-am culcat la 4 jumate, văzând că oamenii au ieșit în stradă. Îmi doream această răzvrătire a populației. Eu în ianuarie am avut COVID, dar nu am simțit nimic, nu am avut simptome. A trecut prin mine acest virus, statul în casă mi se pare o crimă. Nu vreau să ajung să vând tot ce a strâns în viața asta, pentru a putea trăi. Am întâlnit oameni care nu înțeleg durerea mea. Nu înțelege nimeni suferința unui om care nu produce un leu, dar trebuie să trăiască. Nu vreau să ajung să-mi vând mașina, pentru a avea ce mânca” a conchis artistul.