DJ-ii Impuls

Mihai Ghiță

Mihai Ghita prezinta in fiecare dimineata matinalul "Scularea" la Radio Impuls, alaturi de Orlando Ivan si de Valeria Lungu.

Mihai Ghita si-a inceput activitatea in media lucrand ca realizator si prezentator la Radio Contact, Radio Semnal si MixFM. Din 2006, a facut primul pas in televiziune, ca reporter la Realitatea TV.

Pana in 2010, a realizat mii de relatari live de la evenimentele importante din tara sau din afara tarii. A creat proiectul “Tu decizi”, dezvoltat de Realitatea TV la alegerile locale. Mihai Ghita este si absolvent al unui curs de specializare la Sky News Londra.

Din 2008, s-a alaturat echipei Kanal D si, in prezent, este realizator si prezentator al emisiunii “Asta-i Romania!”, productie premiata an de an de jurii de specialitate precum cel al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania.

Placeri culinare: Paella cu fructe de mare, Fajitas
Sporturi preferate: Tenis
Programe TV preferate: Doctor OZ(OWN), Alan Carr- Chatty Man(BBC), Survivor(CBS), 60 minuts(CBS), Razboiul Depozitelor(History)
Filme preferate: Meet Joe Black, The Pianist, The Curious Case of Benjamin Button, Seven Pounds, The Silence of the Lambs, Schindler's List
Animale preferate: cainii
Flori preferate: liliac, lavanda
Hobby-uri: scrisul, muzica house