Stiri mondene

Mihai Bendeac și Mira, noul cuplu din showbiz?! Actorul, mesaj surprinzător de ziua artistei: „Să ne bucurăm de copilașul pe care urmează să-l avem împreună. Te iubesc!”

Mihai Bendeac a transmis un mesaj surprizător de ziua Mirei
Mihai Bendeac a transmis un mesaj surprizător de ziua Mirei [Sursa foto: Instagram]
Mira a împlinit 27 de ani! Cu ocazia zilei de naștere, Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj surprinzător în mediul online. Formează sau nu cei doi un cuplu?!

În weekend, Mira a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani! Artista a ales să-și petreacă ziua de naștere în Dubai. Pentru că își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, vedeta a postat și câteva fotografii pe rețelele sociale. Pe lângă sutele de urări primite din partea fanilor, Mira a primit și o urare surprinzătoare din partea lui Mihai Bendeac, motiv pentu care a atras atenția tuturor.

Juratul de la „iUmor” a recunoscut de multe ori că are o slăbiciune pentru artistă și nu se ferește să sublinieze asta de fiecare dată când are ocazia. 

Mihai Bendeac a transmis un mesaj surprizător de ziua Mirei
Mihai Bendeac a transmis un mesaj surprizător de ziua Mirei[Sursa foto: Instagram]

„La mulți ani! Să ne fie bine amândurora și să ne bucurăm de copilașul pe care urmează să-l avem impreuna! Vom fi o familie minunată! Te iubesc!” a scris Mihai Bendeac pe pagina artistei.

Citeste si: Mihai Bendeac și Cheloo, scandal în direct! Ce și-au reproșat cei doi jurați: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani„

Mira i-a răspuns contrariată: „ M-ai lăsat fără cuvinte…”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

Motivul pentru care Mira nu vrea să fie într-o relație cu Mihai Bendeac

În ultimii ani, s-a tot vorbit despre chimia dintre Mira și Mihai Bendeac, mai ales că actorul a recunoscut faptul că Mira se încadrează în tipologia de femeie pe care o caută. Deși juratul de la „iUmor” crede că Mira este partenera ideală, vedeta nu este de aceeași părere.

Mihai Bendeac a transmis un mesaj surprizător de ziua Mirei
Mihai Bendeac a transmis un mesaj surprizător de ziua Mirei[Sursa foto: Instagram]

Invitată în cadrul unui post de radio, cântăreața a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu se vede într-o relație cu Mihai Bendeac din cauza problemelor pe care acesta le are de natură psihică. Mai mult, artista a făcut referire la depresia cu care s-a confruntat actorul.

Citeste si: Mihai Bendeac, dezvăluiri emoționante despre relația specială cu bunicul său. Ce s-a întâmplat în ultimele lui zile de viață: „A fost unul dintre cele mai crunte momente din viața mea”

- Bendeac are o afinitate pentru tine. Știm asta. Știm cu toții, căci a făcut public acest lucru.

-Mă iubește, ce să-i fac? Aia e.

-Din partea ta vine ceva?

-E prea nebun, ce să fac cu el?

-Când sunt fana lui, sunt fana lui. Sunt fana a artistului Bendeac. Mă simt flatată (n.r. că mă place). Dar omul Bendeac e dus cu pluta. Și cred că știe și el.

-Și nu-l poți salva?

-Eu? Dar ce sunt eu? Mama răniților?”, a răspuns, zâmbind, Mira.