Stiri mondene

Michael Jordan a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”

Michael Jordan
Revista americană „People” a jurizat și a decis să „cel mai sexy bărbat în viață” este actorul Michael Jordan.

An de an Revista americană People spune cine este cel mai sexy bărbat în viață, iar anul acesta titlul a fost primit de actorul Michael Jordan.

„Toată lumea a glumit pe tema asta: ‘Mike, ăsta este probabil acel premiu pe care nu îl vei primi niciodată.’ Dar este un club foarte bun din care să fac parte”, a declarat Michael B. Jordan. Printre cei care au primit această distincție în ultimii ani din partea revistei People se numără John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum și David Beckham.

Este al treilea an la rând când acest titlu este primit de un bărbat de culoare.

Actorul a mai declarat că femeile din viața lui sunt foarte mândre de titlul pe care el tocmai l-a primit. 

„Când bunica mea era încă în viață, (revista People) era un lucru pe care îl colecționa, iar apoi mama mea o citea adesea, la fel și mătușile mele. Acest număr va însemna cu siguranță ceva pentru ele”, a scris Michael Jordan pe Instagram. 

În vârstă de 33 de ani și celibatar, Michael B. Jordan și-a început cariera de copil și a urcat constant în ierarhia de la Hollywood. Actorul s-a făcut remarcat pentru rolurile din serialul „The Wire”, iar în ultimii ani Michael Jordan a făcut parte din distribuția peliculei “Black Panther” și „Creed”.