Stiri

Mesaje de Sânziene 2022 pentru reţelele sociale

Mesaje de Sânziene 2022 pentru reţelele sociale
Mesaje de Sânziene 2022 pentru reţelele sociale
Pe 24 iunie 2022 este sărbătoarea Sânzienelor sau Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Toți cei care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, dar și cele care poartă numele de Sânziana, își aniversează onomastica astăzi.
Sânzienele sunt cunoscute în mitologia romanească drept zânele rele, sinonime cu Dragaicele.

Numele derivate din Sânziana sunt: Sânzioana și Sanziana.

Numele derivate din Ioan sunt: Ion, Ioana, Oana, Onuța, Nelu, Nela, Janina, Jana, Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionuț, Ionica, Ionică, Ionela, Ionel, Ioanichie, Iona, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni și Yannos.

Cu ocazia zilei de Sânziene, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Îţi urez "La mulţi ani" pentru că porţi acest nume şi fie ca îngerii, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Citeste si: Sânzienele 2022: Ce semnificaţie are această sărbătoare magică pentru români?

Mesaje de Sânziene 2022 pentru reţelele sociale

Mesaje de Sânziene 2022 pentru prieteni

La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulţi ani şi sus paharul!!

Crin înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani, Sânziana!

Dragă Sânziana, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

De Sânziene sa ne amintim sa fim mai buni si mai darnici! La multi ani!

Citeste si: Sânzienele 2022: Tradiţii româneşti pentru data de 24 iunie

Mesaje de Sânziene 2022 pentru reţelele sociale
Mesaje de Sânziene 2022 pentru reţelele sociale

Urări de Sânziene 2022 pentru familie

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La mulți ani de Sânziene!

Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Florin! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sf Ioan sa-ti lumineze drumul in viată.

De Sânziene, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

Pentru ca ești o persoana atât de buna, de drăguța si de loiala, îmi doresc ca sfinții sa aibă grija de tine, sa iți călăuzească pașii si sa iți lumineze calea in viată.

De Sânziene, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima bună. La mulți ani!