Stiri

Mesaje 8 Martie 2022: La mulţi ani de Ziua Femeii

Mesaje 8 Martie 2022: La mulţi ani de Ziua Femeii
[Sursa foto: Facebook ]
Pe 8 martie, în toată lumea este sărbătorită Ziua Internaţională a Femeii.

 8 martie este o zi cu o semnificaţie foarte profundă, în care se sărbătesc femeile din întreaga lume. De Ziua Internaţională a Femeii se comemorează atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Urează-le femeilor din viaţa ta tot ce este mai bun şi mai frumos, cu un mesaj plin de însemnătate!

Mesaje de 8 martie, de Ziua Femeii

- Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, aşa că nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie, pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea!

- Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani!

- Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii!

- Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat. La mulţi ani!

- Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! 

Mesaje 8 Martie 2022: La mulţi ani de Ziua Femeii

Citeste si: Ziua Mamei sau Ziua Femeii? Ce se sărbătorește, de fapt, pe 8 Martie

- Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea! 

- Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani! 

- De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară? La mulţi ani!

- 1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani! 

- Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special! 

Citeste si: Urări de 8 Martie: Mesaje şi felicitări pentru mama, iubită şi soţie