Meniu de lux la petrecerea de nuntă a Claudiei Puican și a lui Armin Nicoară! Cu ce preparate au fost răsfățați cei 1.000 de invitați la marele eveniment

Cum a fost la nunta Claudiei Puican și a lui Armin Nicoară?

Ce meniu au ales Claudia Puican și Armin Nicoară pentru nunta lor? 

Claudia Puican și Armin Nicoară au organizat o petrecerea grandioasă de nuntă și botez la Timișoara. Iată ce meniu de lux au ales pentru invitații lor.

Claudia Puican și Armin Nicoară au organizat o petrecere de nuntă grandioasă la Timișoara. Cei doi artiști au pregătit evenimentul în cel mai mic detaliu, astfel încât acesta să iasă perfect. Surprizele s-au ținut lanț pentru cei peste 1.000 de invitați, iar atmosfera a fost de poveste. Iată cu ce meniu de lux i-au răsfățat celebrul saxofonist și soția lui pe cei care le-au fost alături.

Citește și: O informație NEAȘTEPTATĂ iese la iveală după moartea Ștefaniei Szabo, medicul de la Spitalul Județean din Buzău. Cei apropiați nu își pot reveni. A făcut asta chiar înainte de tragedie: "Eu regret această..."

Ce meniu de lux au pregătit Claudia Puican și Armin Nicoară pentru invitații lor?

Claudia Puican și Armin Nicoară au organizat o petrecere de nuntă spectaculoasă, cu 150 de furnizori, 10.000

de fire de trandafiri pentru decor, 40 de artiști care au întreținut atmosfera și peste 1.000 de invitați. Evenimentul a avut loc într-o locație impresionantă din Timișoara și a fost încărcat de surprize. Artista a schimbat două rochii pe parcursul zilei, care i-au pus în valoare silueta și i s-au potrivit perfect, iar soțul ei și-a făcut apariția la local cu elicopterul, fiind însoțit de nașa lor.

Meniul cu care cei doi artiști și-au răsfățat invitații a fost unul de lux.

Potrivit click.ro, printre aperitivele servite se numără terină de foaie gras cu piure de ceapă roșie caramelizată, bruschete cu anșoa prăjite, mălai și ardei copt, crochete de porumb cu jalapeno și chips de creveți în crustă de perle de orez cu maioneză wasabi. La felurile principale, cei prezenți la eveniment s-au delectat cu mușchi de vițel fraged, supă de pasăre cu tăiței de casă și ciorbă de văcuță cu ardei și smântână, alături de preparate din pește atent selecționate.

Citește și: Adriana Ochișanu, confesiuni dureroase despre perioada petrecută de fiul ei pe patul de spital: „A fost o încercare a vieții care m-a bulversat, pur și simplu”. Cum se simte Cristi Botgros la o săptămână după ce a fost externat?

Motivul pentru care Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut petrecerea de nuntă abia acum

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit civil și religios în urmă cu trei ani, însă la momentul respectiv nu au făcut o petrecere grandioasă, ci una mai restrânsă. Astfel, după ce s-a născut băiețelul lor, dar și pentru a-și mulțumi toți prietenii, cei doi artiști au decis să sărbătorească abia acum în cadrul unui eveniment de excepție.

„Noi am făcut cununiile,(...) dar nu am făcut nunta propriu-zis cu toți prietenii. Noi am făcut cununia și botezul, destul de restrâns. Atunci am primit mesaje de la prieteni că de ce nu i-am invitat. Am zis că trebuie să mulțumim pe toată lumea să facem petrecere mare și am invitat pe toată lumea. Tocmai de aceea am zis să începem la ora 17:00 pentru că vreau să ne bucurăm de această zi. Am pregătit foarte multe surprize pentru invitați”, a spus Claudia Puican, potrivit spynews.ro., î nainte de petrecere.