Stiri

Melodiile anului 2022: Cei mai ascultaţi artişti. Surprize mari în Top 10

Melodiile anului 2022: Cei mai ascultaţi artişti. Surprize mari în Top 10
[Sursa foto: Facebook ]
Sunt surprize mari în topul celor mai ascultaţi artişti de pe platforma Spotify, în 2022.

Pentru anumiţi cântăreţi, 2022 este un an excelent. Iar acest lucru se vede şi în cifrele de pe platforma de streaming muzical Spotify. Hiturile lansate de cei mai în vogă artişti au adunat zeci de miliarde de afişări, până la finalul acestei veri.

Top 10 cei mai ascultaţi artişti de pe Spotify

10. BTS

Formaţia sud-coreeană care a luat naştere în 2010 a avut o ascensiune fulminantă, mai ales în ultimii trei ani.

Băieţii de la BTS sunt printre cei mai ascultaţi artişti de pe Spotify în acest an, cu 25,7 miliarde de streams. În total, BTS are 253 de melodii pe Spotify.

9. Post Malone

Având în vedere că a debutat sub acest nume abia în 2013, Post Malone demonstrează că muzica sa este extrem de apreciată. Piesele artistului au fost ascultate de nu mai puţin de 28 de miliarde de ori în 2022.

Melodiile anului 2022: Cei mai ascultaţi artişti. Surprize mari în Top 10

8. Eminem

Eminem, unul dintre cei importanţi rapperi din toate timpurile, nu putea să lipsească din acest top. 28,5 miliarde de streams a adunat Eminem pe Spotify în 2022.

7. Taylor Swift

Taylor Swift este una dintre cele două prezenţe feminine din acest top. Regina muzicii contry a adunat 29,1 miliarde de streams pe Spotify.

6. Justin Bieber

Bieber a făcut ravagii în rândul adolescenţilor în urmă cu mai bine de 10 ani. Aceştia s-au maturizat, dar la fel şi el şi muzica sa. Justin a devenit unul dintre cele mai importante staruri din lumea muzicii, iar cifrele stau mărturie. 30,4 miliarde de streams au piesele lui Justin Bieber în acest an.

5. Ariana Grande

Ariana Grande este artista cu cele mai multe afişări pe Spotify. Fiind o vedetă încă de la vârsta de 15 ani, Ariana continuă să rămână în topuri şi să îşi încânte fanii. În 2022 a strâns 30,8 miliarde de streams pe Spotify.

4. The Weeknd

Canadianul deţine un record important pe Spotify. Este artistul cu cele mai multe streams în 24 de ore. În acest an, piesele sale au fost ascultate de 31,8 miliarde de ori.

Melodiile anului 2022: Cei mai ascultaţi artişti. Surprize mari în Top 10

3. Ed Sheeran

Trecem la locurile de pe podium, iar Ed Sheeran cu siguranţă merită să se afle aici. Artistul care a lansat hituri precum "Shape of you" sau "Perfect" a fost ascultat în acest an 36 de miliarde de ori.

2. Bad Bunny

Un nume surprinzător în acest top este cel al lui Bad Bunny. Cântăreţul din Puerto Rico, cunoscut pentru stilul său unic, combină cu succes latin trapul cu reggaeton. În 2022 a strâns 36,4 miliarde de streams în acest an.

1. Drake

Liderul acestui top nu mai are nevoie de nicio prezentare. Drake este unul dintre cei mai iubiţi artişti din lume, iar în acest an piesele sale au fost ascultate pe Spotify de 46,8 miliarde de ori.