Stiri

Melania Trump „numără minutele” până va divorța de Donald Trump!

Melania Trump
Se anunță divorțul anului! Melania Trump vrea să pună capăt mariajului de 15 ani pe care l-a avut cu președintele american, Donald Trump.

Un fost asistent a susținut că mariajul dintre Donald și Melania Trump e pe sfârșite, după ce ea a așteptat patru ani pentru a putea să-l părăsească.

„Melania numără minutele până când ar putea să divorțeze. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”, a declarat Stephanie Wolkoff, potrivit Mirror.com.

Melania și Donald Trump

Mai mult, aceeași sursă a declarat că Melania și Donlad Trump dormeau în paturi separate de mai multă vreme. Cu toate acestea, Prima Doamnă pretinde că relația cu soțul ei în vârstă de 74 de ani este una „grozavă”.

Melania Trump a izbucnit în lacrimi când Doland Trump a câștigat alegerile din 2016, însă se pare că nu erau lacrimi de fericire. Prima doamnă a Americii nu se aștepta niciodată ca soțul ei să câștige alegerile. De altfel, ea așteptat cinci luni pănă s-a mutat de la New York la Washington, sub pretextul că fiul lor trebuia să încheie anul școlar. Însă Stephanie Wolkoff a declarat că Melania a negociat un contract post-nupțial pentru a apăra averea lui Barron, fiul ei.

Donald Trump, relații amoroase problematice

Căsătoriile anterioare ale lui Trump au fost, de asemenea, adesea văzute ca fiind turbulente. În 1977 s-a căsătorit cu Ivana Trump, mariaj care s-a terminat odată ce Donald a întâlnit-o pe modelul Mara Maples, la finalul anului 1990.

Ivana și Trump au divorțat în 1991 după care Trump și Marla s-au căsătorit doi ani mai târziu. Însă și acest mariaj s-a terminat în 1997. Donald Trump a întâlnit-o pe Melania și s-au căsătorit în 2005.