Stiri

Melania Trump, despre lupta cu coronavirusul. Și fiul ei a fost infectat

Donald și Melania Trump
Melania Trump a povestit în cadrul unui eseu publicat pe site-ul Casei Albe despre experiența infecției cu coronavirus.

Melania și Donald Trump au trecut prin clipe grele după ce pe 2 octombrie au fost diagnosticați cu coronavirus.

Donald Trump a fost nevoit să stea internat în spital unde a fost îngrijit de o armată de medici. Tratamentul pe care președintele american la luat a fost unul experimental, după cum informează Mediafax: Remdesivir, Zinc, Vitamina D, Pepcid, Melatonică și Aspirină.

Barron Trump, infectat cu coronavirus. Casa Albă a negat informațiile inițial

Melania Trump a postat pe site-ul Casei Albe un eseu în care a povestit prin ce a trecut în timpul infecției cu COVID-19. Prima doamnă a Americii a mai dezvăluit și să și fiul ei, Barron, în vârstă de 14 ani, a fost infectat cu coronavirus, deși primul teste ieșise negativ.

Barron, Donald și Melania Trump

Melania Trump spune că acum nu mai este infectată cu coronavirus și nici președintele american.

Prima doamnă a Americii a povestit că simptomele pe care le-a resimțit au fost ușoare, dar au apărut toate dintr-o dată. A declarat că a simțit dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap, stare de oboseală. În ceea ce privește tratamentul pe acre l-a urmat, Melania a optat pentru o mâncare sănătoasă și nu a luat niciun fel de medicament.

Donald și Melania Trump

De asemenea, și fiul celor doi a fost infectat deși primul test ieșise negativ. La câteva zile de la diagnosticarea Melaniei și a lui Donald Trump, Barron a repetat testul și a ieșit pozitiv și el. Barron Tromp nu a avut simptome severe, ba mai mult de atât, Trump consideră că fiul lui nici nu a avut coronavirus vreodată.

„Barron nici nu cred că a avut COVID-19, pentru că sistemul imunitar al tinerilor e puternic şi luptă instant. Şi Barron e un băiat minunat şi liber”, a declarat Donald Trump.

La zece zile de la diagnostic cuplul prezidențial a susținut o serie de discursuri în mijlocul mulțimii fără a respecta măsurile de sigurnață impuse în întreaga lume. De altfel, președintele american continuă seria glumelor la adresa acestui virus.