Stiri mondene

Meghan Trainor, artista cunoscută pentru melodia „All about that bass”, mamă pentru prima dată

Meghan Trainor
Meghan Trainor a devenit mamă pentru prima dată și a dat marea veste pe rețelele de socializare.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a adus pe nume un băiețel pe nume Riley și a postat deja prima fotografie cu bebelușul. Meghan a născut pe 8 Februarie, dar a preferat să dea marea veste pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. 

Meghan Trainor, mamă pentru prima dată

„Momentul în care vă facem cunoștință cu acest băiețel dulce este astăzi, de Ziua Îndrăgostiților. L-am cunoscut pentru prima dată luni, 8 februarie! Suntem atât de entuziasmați. Îți mulțumesc Daryl Sabara pentru cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților! Bine ai venit pe lume, Riley!", a scris Meghan pe Instagram alături de o scurtă galerie de fotografii. 

Artista și soțul ei, Daryl Sabara s-au cunoscut în 2014 la o petrecere în Los Angeles și au început o relație amoroasă în 2016. S-au logodit un an mai târziu, iar în 2018 s-au căsătorit.

Pe 7 octombrie 2020, Meghan Trainor a anunțat că ea și Sabara așteptă primul lor copil. Anunțul a fost însoțit de imaginea unei ecografii așezată într-un pom de Crăciun.

Meghan Trainor, cunoscută pentru piesa „All About That Bass”

Una dintre cele mai populare piese lansate de Meghan este „All About That Bass”, devenind în scurt timp una dintre cele mai vândute piese.

A fost numărul unu în Billboard Hot 100 timp de opt săptămâni. Apoi, artista a lansat "Title", EP-ul de debut, ce s-a poziționat pe locul 15 în Billboard 200.