Stiri mondene

Meghan Markle face primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Ea este cel mai strălucitor exemplu”

Meghan Markle rupe tăcerea și face primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle [Sursa foto: Instagram]
Meghan Markle vorbește despre Regina Elisabeta a II-a: „Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea”

Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre regretata Regină Elisabeta a II-a la o lună după ce aceasta s-a stins din viață. Deși Ducesa și soțul ei locuiesc acum în Statele Unite ale Americii, ea a vorbit într-un interviu despre faptul că a fost încântată să o cunoască pe suverană și să participe alături de ea la câteva evenimente oficiale.

Citeste si: S-a anunțat data oficială de lansare a sezonului 5 din ”The Crown”

Meghan Markle rupe tăcerea și face primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle[Sursa foto: Instagram]

Meghan Markle, primele declarații despre Regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle a făcut primele declarații despre Regina Elisabeta a II-a. Prezența Ducesei de Sussex în preajma Reginei nu a fost bine privită de familia regală, însă Meghan și-a exprimat admirația față de regretata suverană. Chiar dacă Ducesa a declarat că s-a bucurat să îi fie alături Reginei, au apărut și o serie de reacții negative, care o acuză de falsitate.

Citeste si: Meghan Markle are o intervenție estetică la picior. De ce a ajuns să apeleze la bisturiul medicului

Meghan Markle rupe tăcerea și face primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle[Sursa foto: Instagram]

Sunt recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales pe parcusul acelei perioade. Ceea ce este atât de frumos este să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi.

Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: «Acum s-a reunit cu soțul ei»”, a declarat Meghan Markle.

Ce ținută a purtat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a?

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, fiind cel mai longeviv monarg al Marii Britanii, cu o domnie de peste 70 de ani. Regretata suverană a fost condusă pe ultimul drum pe 19 septembrie 2022 și se va odihni de veci la catedrala memorială Sfântul George alături de soțul ei, Prințul Philip. Regina s-a stins din viață pe 8 septembrie la Castelul Balmoral, locul în care s-a retras după începerea pandemiei.

Citeste si: Meghan Markle a făcut o promisiune unui tânăr îndoliat. Ea și prințul Harry au mers la Castelul Windsor pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle rupe tăcerea și face primele declarații după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Meghan Markle[Sursa foto: today]

La ceremonia de înmormântare au participat și Meghan Markle împreună cu soțul ei, Prințul Harry. Ducesa de Sussex a fost văzută cu lacrimi în ochi la ceremonie, însă a adus un adevărat omagiu Reginei prin ținuta pe care a purtat-o. Ea a optat pentru o vestimentație simplă, care a respectat protocolul regal. Pălăria mare a ajutat-o pe Meghan Markle să își ascundă lacrimile și chipul îndurerat de ochii curioșilor.