Stiri

Meghan Markle, primul cadou pentru fiica sa, Lilibet Diana

Meghan Markle, primul cadoul pntru fiica sa, Lilibet Diana
Meghan Markle
Meghan Markle a pregătit un cadou pentru micuța Lilibet. Cadoul are o semnificație aparte pentru Ducesa de Sussex.

Vineri, 4 iunie, Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a cântărit la naștere 3,5 kilograme. Lilibet Diana Mountbatten Windson a venit pe lume la un spital din Santa Barbara, Califormia, în jurul orei locale 11:40. Ce de-al doilea copil al prințului Harry și a lui Meghan Markle este al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Meghan Markle, primul cadoul pntru fiica sa, Lilibet Diana
Meghan Markle și Prințul Harry

Ducesa de Sussex a dezvăluit că și-a dorit întodeauna să fie mamă de fetiță, iar în 2015, soția prințului Harry a cumpărat primul cadou pentru viitoarea sa fiică. Mai exact, Meghan Markle și-a achiziționat un ceas Cartier, în valoare de aproximativ 6000 de euro. 

„Întotdeauna mi-am dorit ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că Suits va continua și al treilea sezon, am cumpărat versiunea în două nuanțe.

Am gravat pe spate «De la M.M. pentru M.M.» și intenționez să i-l dau fiicei mele într-o zi.”
 a declarat Ducesa de Sussex.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry, concediu parental

Meghan Markle și Prințul Harry intră în concediu parental. Ducii de Sussex au confirmat că nu se vor mai ocupa de Fundația Archewell în perioada următoare, pentru a se concentra pe creșterea micuței Lilibet Diana. Ducii de Sussex au anunțat pe site-ul Archewell Foundation că retragerea lor temporară nu va afecta munca organizației.

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit îndreptându-se spre noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul dumneavoastră constant, în acest moment foarte special pentru familia noastră.”