Stiri

Mărțișor inediat al unui primar din Timiș. Le-a făcut cadou femelor plicuri cu semințe de flori

Mărțișor inediat al unui primar din Timiș. Le-a făcut cadou femelor plicuri cu semințe de flori
Un primar din Timiș le-a oferit femeilor din oraș, semințe de flori, direct în cutia poștală.

Pentru că a fost o întreagă discuție pe tema dăruirii mărțișoarelor de 1 martie, un primar din Timiș a avut o idee cu totul inedită. Bărbatul a renunțat la celebrele flori și mărțisoare și a ales să ofere, în schimb, plicuri cu semințe de flori pentru a nu trece neobservat această frumoasă lună dedicată femeilor din toată lumea. Primarul spune că i s-a părut a fi o metodă ecologică și mult mai productivă. 

Primarul orașului Timiș le-a oferit femeilor din oraș un mărțișor ecologic

„Ne-am adaptat la condițiile pandemice și suntem bucuroși că am găsit o soluție ecologică care încurajează familiile să își îndrepte atenția asupra unei activități atât de plăcute cum este sădirea și îngrijirea unei plante. Comunitatea noastră este adepta vorbei – fă rai din ce ai, suntem afectați că nu putem să ne reunim în jurul momentelor tradiționale pentru oraș dar ne adaptăm și mergem mai departe”, a spus Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, potrivit Tion.

Cadoul făcut de primar a fost livrat în cutia poștală alături de o felicitare și un mărțișor. În pregătirea mărțișoarelor s-au implicat voluntari care au respectat toate normele de igienă și care „așteaptă cu interes poze cu florile crescute din semințele dăruite de 1 și 8 martie”