Lansări muzicale

Martin Garrix și duo-ul Breathe Carolina au lansat videoclipul piesei „Something”

Martin Garrix & Breathe Carolina - Something
Martin Garrix & Breathe Carolina - Something [Sursa foto: Captură YouTube]
Martin Garrix și Breathe Carolina au lansat videoclipul oficial al piesei „Something”. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

Martin Garrix și-a unit forțele cu duo-ul american Breathe Carolina pentru noul lor melodie exclusivă „Something”/ Într-un triumf colaborativ, Martin Garrix și Breathe Carolina au creat un festival plin de energie și pasiune. Noul single "Something" se va regăsi pe EP-ul "STMPD RCRDS x Tomorrowland Music".

„Sunt foarte încântat de colaborarea dintre STMPD RCRDS și Tomorrowland Music pe acest EP. Această piesă este unul dintre ID-urile de pe seturile mele principale din Tomorrowland și se potrivește cu adevărat cu energia publicului Tomorrowland.

Mă bucur că toată lumea o poate asculta acum!”,  a spus Martin Garrix.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Martin Garrix (@martingarrix)

Citeste si: Martin Garrix, DallasK și Sasha Alex Sloan au lansat piesa „Loop”

În recentele sale spectacole din primul și al doilea weekend de festival la emblematicul Tomorrowland Mainstage, Martin Garrix  a prezentat în premieră colaborarea foarte așteptată cu Breathe Carolina.

Videoclip: Martin Garrix & Breathe Carolina- Something

Reamintim că Martin Garrix a venit în premieră în România în cadrul Untold, în 2016, revenind la Cluj și pentru edițiile din 2017 și 2019 ale festivalului. Artistul va susține anul acesta un nou concert la Cluj, tot în cadrul Untold.