Stiri mondene

Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: „Am mers la psiholog”

Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: ”Am mers la psiholog pentru că am crezut că...”
Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: ”Am mers la psiholog pentru că am crezut că...” [Sursa foto: Captură YouTube]
Marius Moga a făcut dezvăluiri sincere despre parcursul său profesional și despre unele obstacole cu care a trebuit să se confrunte atunci când a cunoscut faima.

Marius Moga a cunoscut succesul încă de la 21 de ani. Numele său a devenit cunoscut publicului larg în special datorită trupei Morandi, proiect creat alături de colegul său, Randi (Andrei Ropcea). De-a lungul anilor, Marius Moga a produs hit după hit devenind unul dintre cei mai de renume artiști din România, însă și succesul are prețul său, iar artistul o știe cel mai bine.

Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: ”Am mers la psiholog pentru că am crezut că...”
Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: ”Am mers la psiholog pentru că am crezut că...”[Sursa foto: Instagram]

Invitat în cadrul unui podcast, Marius Moga a făcut dezvăluiri despre parcursul său profesional și despre unele obstacole cu care a trebuit să se confrunte atunci când a cunoscut faima. Conform spuselor sale, artistul a crezut că suferă de sindromul impostorului, care l-a trimis direct la cabinetul psihologului. 

„Eu nu sunt bun cu mine (…). Vreau să zic că eu am considerat întotdeauna că prima piesă pe care am avut-o No. 1 a fost, de fapt, cea mai slabă și anume, „Ți-am promis”, de la Akcent. Motivul pentru care am făcut asta este că atunci când faci multe piese, te apucă un sindrom al impostorului și ai impresia că o faci prea ușor (…), dar de fapt nu e aia. Mi-au spus niște psihologi că sunt pe cărări greșite (…). Oamenii nu-și dau seama, dar eu chiar îmi fac prea ușor treaba și sunt plătit să fac asta. E ceva ce te afectează. Ai impresia că păcălești niște oameni, dar în realitate îți iese foarte ușor muzica pentru că o faci cu drag și cu pasiune”, a recunoscut Marius Moga.

Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: ”Am mers la psiholog pentru că am crezut că...”
Marius Moga, dezvăluiri despre parcursul său profesional: ”Am mers la psiholog pentru că am crezut că...”[Sursa foto: Instagram]

Marius Moga: „ E un sindrom al impostorului pe care îl simte orice om are face un lucru bine și ușor

În continuare, producătorul le-a dezvăluit fanilor că psihologul a reușit să îi deschidă ochii și să-l facă să vadă situația așa cum e în realitate. Marius Moga este de părere că sunt mulți oameni de succes și nu au auzit niciodată expresia ”muncește”.  

Doamna psiholog m-a întrebat de ce ar vrea să vină toți la mine să mă caute dacă nu aș avea ce le trebuie. Și i-am spus că mi se pare că o fac prea ușor, iar alții se chinuie mai mult. Și rămâne treaba lor dacă se chinuie mai mult. E un sindrom al impostorului pe care îl simte orice om care face un lucru bine și ușor. Sunt mulți oameni care suferă din chestia asta (…) oameni mari, de succes nu le-a spus nimeni niciodată că expresia muncește, că dacă muncești, o să ai nu este așa. Dacă tu ți-ai setat creierul că trebuie să muncești puțin și eficient, vei face asta. Dacă ți-ai setat creierul că trebuie să muncești mult ca să ai ceva în viață, ce crezi? O să muncești mult ca să ai ceva în viață. Orice îți setezi de mic copil, vei căra cu tine toată viața”, a mai adăugat Marius Moga.