Stiri mondene

Marius Manole: „Primul an de pandemie a fost ca o eliberare”. A dat detalii nebănuite din cariera sa în podcastul lui Radu Țibulcă

Marius Manole: „Primul an de pandemie a fost ca o eliberare”
Marius Manole: „Primul an de pandemie a fost ca o eliberare” [Sursa foto: Radu Țibulcă]
Marius Manole a fost invitatul lui Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste” și a vorbit despre neajunsurile vieții, pandemie, dar și despre cariera sa.

Marius Manole, unul dintre cei mai sinceri actori, a vorbit cu sinceritate în podcastul lui Radu Țibulcă despre neajunsurile vieții de actor, despre problemele cu care se confruntă, dar și despre pasiunile sale. Începutul podcastului a debutat cu o descriere a sa pe care a făcut-o în 20 de secunde, iar mai apoi a vorbit despre subiectul care ne-a acaparat viețile: pandemia de coronavirus. 

Actorul spune că primul an de pandemie a fost ca o gură de aer proaspăt pentru el, după o perioadă de două decenii în care a muncit foarte mult și nu a mai avut timp pentru sine. 

Marius Manole: „Primul an de pandemie a fost ca o eliberare”
Marius Manole: „Primul an de pandemie a fost ca o eliberare”[Sursa foto: Radu Țibulcă]

„Primul an de pandemie a fost un an de eliberare. După 20 şi ceva de ani de muncă a venit acest moment de pandemie. Ţin minte că am răsuflat uşurat şi am simţit că, în sfârşit, după 20 de ani corpul meu s-a eliberat de tensiune și de emoții. Noi avem emoții tot timpul. Și acum le am, noroc că bem acest vin li ne mai relaxăm. M-am odihnit în primele luni și am fost fericit și asta am declarat peste tot. Am făcut curat în viața mea, asta nu înseamnă neapărat că am făcut un lucru bun, adică s-ar fi putut să fi făcut”, spune Marius Manole în podcastul lui Radu Țibulcă. 

Marius Manole a răbufnit după ce l-a adus pe Vlad Voiculescu la un spectacol de-al său

Marius Manole a adus în discuție un conflict care s-a dat în online în momentul în care la finalul unui spectacol online l-a adus pe Vlad Voiculescu, fără să-și dea seama că ministrul nu are o reputație tocmai bună. Actorul a răbufnit și a explicat că l-a adus pe acel om acolo doar pentru a crezut că este competent să vorbească despre subiectul în cauză și nu s-a gândit că va stârni o adevărată revoltă în online. Marea supărare a actorului a fost aceea că s-a vehiculat că a primit bani de la ministerul Sănătății pentru acel spectacol. 

„Oamenii prin natura lor sunt datori și sunt obligați să se apere ca să trăiască și atunci ca tu să poți trăi împăcat cu tine, să nu-ți pui lanțul de gât trebuie să-ți găsești o scuză pentru existența ta care nu e cum ți-ai imaginat sau cum ți-ai fi dorit să fie. Acuma, să știți că noi toți avem rateuri în viață. Unii le avem în carieră, alții în viață. Eu am ales să trăiesc în teatru și să fiu împlinit în teatru. În viață, sunt și eu un ratat. Dar nu încerc să dau vina pe alte familii care sunt fericite. Oamenii sunt fericiți și mă bucur pentru ei că sunt fericiți. Și stați liniștiți că dramul ăla de noroc în plus o să-l plătesc că nimic nu vine în viața unui om ca un râu cu apă limpede, ca o apă cristalină, vorba cântecului”, a mai spus Marius Manole.